Min bok handlar om hur jag agerade vid en tragedi. Hur man orkar vara stark och ta hand om resten av familjen som behöver dig.

Jag skrev den först som terapi, jag har alltid gillat att skriva. Det blev en hel del text och då väcktes idén att göra en bok av den. Inspirationen fick jag genom att tänka på att boken kan ge en tankeställare, kanske lite tröst, till andra som varit med om liknande händelser som jag.

Jag har börjat skriva på nästa bok som är en fortsättning på Inte bara mormor. Det är flera personer som sagt till mig att de har haft tankar på att skriva en bok. Jag har peppat dem till att göra det, gillar man att skriva och läsa böcker då är man en bra bit på väg.

Min bok ska man läsa för det är ett bevis på att livet inte är evigt och inte alltid rosenrött. Man kan aldrig vara förberedd och man kan aldrig veta vad som komma skall. I min bok kommer du in i en riktig verklighet, hur jobbigt livet kan vara och hur man försöker hitta ljusglimtar för att orka.

Mina ljuspunkter har varit att umgås med människor som älskar mig. Att åka motorcykel, att resa bort för att få miljöombyte. Jag dansar, nu senast en kurs i Line Dance. Jag har även flera uppdrag i olika nämnder. Skrivandet gör jag oftast nattetid, när det är tyst och de flesta sover och trafiken har tystnat.

Min bok kan läsas av alla. Äldre, som haft motgångar i livet. Unga, får med sig att göra bättre val i livet. De som är inne i en pågående jobbig situation.