Berätta om din bok!

Boken handlar om hur man tar hand om sin mage. En människa som har en mage som inte fungerar mår inte bra. Den innehåller tips och en hel del recept. Frågan blir ofta vad ska jag äta. Det var även min fråga i många år.

 

Hur kom boken till? Var det en färdig idé eller växte den fram under skrivprocessen?

Jag förändrade min kost, tror det var 2005 och tänkte att det här som jag gör, det måste ut. Det är så många som har ont i magen.

 

Vad får dig att vilja skriva? Vad inspirerar dig?

Jag brinner för hälsa och jag vill få ut det jag har kunskap om. Det kan hjälpa många människor att må bra. När du mår bra, sprider du hälsa och positiv energi. Vi får en positivare värld.

 

Hur reagerade din omgivning på ditt författarskap?

De utropade ja, när är den färdig? Jag vill köpa den. I flera år har människor frågat mig: ”När är du färdig med boken?” Även de som inte har ont i magen vill köpa den till vänner och familj som har magproblem.

 

Skriver du på något nytt nu?

Nej, jag funderar på vad jag ska uppdatera i denna bok.

 

Har du tips eller råd till andra som vill skriva en bok?

Om du har en idé om att du vill ge ut en bok, börja skriv, även om du bara har 15 min per dag Samla material som bilder och referenser. Om du brinner för det du skriver om kommer du njuta av att skriva boken. Fråga föreläsare om du får använda dem som referens. Tro på dig själv och ge ut boken så som du vill ha den. Gör din grej!

 

Varför ska man läsa din bok?

Om du har problem med magen ska du absolut läsa min bok. Den är lättläst och innehåller recept som många frågar efter. Dessutom har jag tagit bort mejeri, vete och socker som många får problem med magen av.

 

Vad gör du när du inte skriver?

Jag säljer näringstillskott, coachar mina säljare och arbetar som receptionist. På fritiden tränar jag gärna Yogalates Air, träffar vänner och läser mycket om hälsa.

 

Vilka vill du helst ska läsa din bok?

Alla som har problem med magen och vill ändra på det.

Köp boken här!