Berätta om din bok!

Boken er en folkeopplysning, formet som en spenning roman. Alt for få vet hva FN Agenda 21 er, og at det virkelig eksisterer, og ikke minst hva det innebærer. Agenda 21 er nå dypt innvevd i det lokale styret uten at folk vet om det.

 

Hur kom boken till?

Var det en färdig idé eller växte den fram under skrivprocessen?

Ideen til boken var klar før jeg begynte, men handlingen kom til under skrive prosessen.

 

Vad får dig att vilja skriva? Vad inspirerar dig?

Urettferdighet, Politisk løgn, og politisk maktmisbruk!

 

Hur reagerade din omgivning på ditt författarskap?

Noen reagerer med likegyldighet, andre med interesse, og vil lese det jeg skriver.

 

Skriver du på något nytt nu?

To manuskripter ligger klar til trykking, «Alfagruppen» og «Muldvarp jakten», mens to manus er under arbeide.

 

Har du tips eller råd till andra som vill skriva en bok?

Har du lyst til å skrive bok, så gjør det. For å få Geografien og bybildet riktig, så bruker jeg Google Earth, og så er det lurt å "slå opp" betydningen av ord, eller tekniske sammenhenger du ikke er sikker på hva betyr, eller hvordan fungerer.

 

Varför ska man läsa din bok?

Fordi man kan lære, på samme tid som man får spenning og underholdning. Dette har vist seg som den beste måten å tilegne seg kunnskap på.

 

Vad gör du när du inte skriver?

Jeg er pensjonist, og har en sykdom som heter KOLS. Derfor liker jeg meg best inne om vinteren, og om sommeren har jeg hus som skal vedlikeholdes. Klimasaken har interessert meg, og tatt mye av min tid i 6—7 år, og den løynen har vert kynisk brukt for å skremme folk til lydighet. Dessuten har jeg en modellfly hobby ved siden av.

 

Vilka vill du helst ska läsa din bok?

Mannen i gata, den vanlige mann og kvinne som har forsømt å følge med i det storpolitisk spillet i verden. Vi har gitt verdens politikere for stor frihet, uten kontroll.