Boktitel: ”Vägen till helande för ditt hem, din kropp & din själ”

 

Berätta om boken?

Detta är en bok som du kan använda dig av för att föra in positiv energi i ditt hem, din kropp och din själ. Universum har överfullt av denna härliga energi. Här får du en inblick i hur du kan dra den till dig. Du kan använda dig av healing, feng shui, tankens kraft och en gnutta magi. Du guidas på ett enkelt sätt igenom dessa olika ämnesområden så att du direkt kan använda dig av din nyvunna kunskap. Du får vägledning till hur du kan gå till väga för att allt det goda ska komma till dig och för att finna lycka och glädje i ditt liv. Som ett steg på vägen får du även följa med på den resa som jag har gått för att finna min väg till helande.

 

Hur kom boken till?

Ja, poetiskt sagt kan man väl uttrycka det som ”a sign from above”. Jag fick under en healing behandling (i ett meditativt tillstånd) höra orden ”Du ska skriva en bok”. Givetvis trodde jag bara att jag inbillade mig och att det var trams, men när sedan meddelandet upprepades gång på gång samtidigt som text började komma till mig gav jag skrivandet en chans. Boken växte fram under skrivprocessen och jag viste inte alls hur slutresultatet skulle se ut. Det tog mig ca 1,5 år från det att den första lilla papperslappen var skriven till min färdiga bok.

 

Vad får mig att vilja skriva? / Vad inspirerar mig?

Eftersom texten har ”kommit till mig” tror jag att det är någon mening med detta. Jag vill förmedla denna kunskap till andra, så att andra också kan ta del av den och uppnå positiva härliga liv.

Stunder i ensamhet där jag kan komma i kontakt med mitt inre jag inspirerar mig. Det kan vara under en härlig skogspromenad eller bara en lugn stund i soffan där jag lyssnar på avslappningsmusik.

 

 

Hur reagerade din omgivning på mitt författarskap?

Första reaktionen hos mina närmaste vänner var förvåning. De visste att jag inte var särskilt bra på svensklektionerna i skolan och tyckte att det lät ofattbart. När de sedan fick läsa min bok blev de mycket positivt överraskade och flera sa: Du skriver ju som en riktig författare! Oj, vad bra och inspirerande du skriver!

 

Skriver du på något nytt nu?

Ja, faktiskt! Jag trodde inte att det skulle bli fler böcker från mig, men under en skogspromenad dök det upp ny text i huvudet. Jag har börjat skriva lite grann och med ett positivt tänkande (som jag skriver om) tror jag att även den här boken blir värklig så småningom.

 

Har du tips eller råd till andra som vill skriva en bok?

Har du en idé om en bok ska du våga! Kan jag! Kan du!

Ingen idé är knasig om man har ett gott hjärta och en god tanke bakom!

 

Varför ska man läsa din bok?

Om du är intresserad av tankens kraft, healing, feng shui och magi får du i denna bok allt i ett. Är du dessutom nybörjare inom de här ämnena är denna bok bra att börja med. Jag tar på ett enkelt sätt upp hur du kan föra in positiv energi i ditt liv. Dessutom behöver du inte leta i flera böcker för att få information om allt det här utan du har allt samlat. Boken är dessutom lättläst och du kan börja med det samma att prova de olika tips som tas upp. Oftast när man ska börja läsa om de här ämnena kan litteraturen upplevas som tung och man orkar inte ta sig igenom den. Här kan du börja direkt och sedan finna det ämne du vill läsa mer om och då gå vidare med det.

 

Vad gör du när du inte skriver?

Jag är mammaledig och tar således hand om mina tre barn. När jag inte är mammaledig jobbar jag som musiklärare och engelsklärare som jag är utbildad till. Dessutom arbetar jag extra som gitarrlärare och aerobicinstruktör.

 

Vilka vill du helst ska läsa din bok?

Alla! Ha,ha!!! Det borde jag väl svara på den frågan. Men sett ur en realistisk synvinkel skulle jag vilja säga: de som har ett intresse för den här typen av litteratur. Är du intresserad av ett helhetstänkande på människan och att föra in positiv energi i ditt liv ör detta boken för dig!