Berätta om din bok!
Det är novellsamling, lite utav sagor för vuxna. Där jag blandat o
lika historier några av dom är klassiska sagor jag förvridit bland annat, rödluvan, alice i underlandet och rapuzel. Men även andra berättelser som alla har lite utav den röda tråden att det förflutna kommer och knackar på dörren.

Hur blev det en bok?
I början av det här året började jag med en roman som jag kände att den inte riktigt gick den vägen jag ville och på sidan av så skrev jag noveller, och när jag väll bestämde mig för att lägga romanen åt sidan för att komma på hur jag skulle få till upptäckte jag att jag hade en samling med noveller som var redo att visas för världen.

Vad inspirerar dig?
Små saker här i livet får mig att inspireras, det kan vara en viss min i en människas ansikte eller en mening i en sång som kan bygga ut en hel historia. Det är förundransvärt hur lite det behövs för att få fram en berättelse.

Hur reagerade din omgivning på ditt författarskap?
Alla är väldigt stöttande och tror verkligen på mig. Efter som jag har dyslexi har jag fått hjälp av vänner med rättning och korrektur läsning.

Skriver du på något nytt nu?
Just nu håller jag på med en roman som håller kvar sagotemat men är lite utav en deckare med, men håller också på med att försöka göra en serie tidning med en kompis i USA, där jag skriver historien och texten och han målar bilderna.

Har du några tips till andra som vill skriva en bok?
Skriv för dig själv och inte för att försöka sälja, och våga chansa. Bara för att någon inte tycker om det du skriver innebär det inte att någon annan gör det.

Varför ska man läsa din bok?
Det är någon som gillar det lite mer dystrare och mörka i livet. Som gillar de klassiska sagorna med en förvriden och mer morbid framton. Men jag tror verkligen att det finns något för alla i min novellsamling.

Vad gör du när du inte skriver?
Just nu är skrivandet mitt liv och försöker tillbringa så mycket tid jag kan med det. Men när jag väll beslutar mig för att ta en paus så umgås jag med mina underbara vänner och lyssnar på bra inspirerande musik och tittar på film.

Vilka vill du helst ska läsa din bok?
Alla, för jag tror det finns något för alla i den här samlingen.