Berätta om din bok!
Det är en diktsamling med mycket känslor och värme. Det är en kärleksfull bok, med ett stänk av vemod.

Hur kom boken till? Var det en färdig idé eller växte den fram under skrivprocessen?
Jag började lägga upp några texter på Poeter.se som jag hade skrivit långt tidigare och fick några kommentarer som sporrade mig till att börja skriva på allvar igen efter ett långt uppehåll. Helt plötsligt skrev jag varje dag. Ibland flera texter om dagen.

 Vad får dig att vilja skriva? Vad inspirerar dig?’
En känsla, en textrad, eller en formulering som plötsligt dyker upp och som skapar ett behov av att se den nedskriven.

 Hur reagerade din omgivning på ditt författarskap?
Med stor förvåning och intresse. De flesta hade förstås ingen aning om det, men var mycket positivt inställda och ville gärna läsa när de fick reda på att jag publicerat en bok.

 Skriver du på något nytt nu?
Jag har material som skulle kunna bli en ny bok.  Titeln är klar, men urvalet är inte gjort.

 Har du tips eller råd till andra som vill skriva en bok?
Fundera inte så mycket utan sätt igång. Det må bära eller brista, men då har man åtminstone provat på.

Varför ska man läsa din bok?
Texterna är inte långa, inte mer än en sida. Lagom om man inte är så van att läsa lyrik, så det tror jag passar bra. Trots att det är jag skrivit dem själv, tycker jag att de bär och känner mig nöjd och stolt över att ha gjort det!

 Vad gör du när du inte skriver?
Jobbar dagtid och på kvällstid läser jag, tittar på film och lyssnar på musik.

Köp boken här!