Berätta om din bok!

Boken är baserad på Gabriella Rastads samtal med djur under mer än tjugo års tid som verksam djurkommunikatör. Boken har samlat vanliga saker våra djur tar upp i sina samtal för att djurägare och djurälskare ska förstå vad våra djur upplever som problem, vad de njuter av och uppskattar och hur vi kan försöka förbättra våra djurs vardag. Vi hoppas också på en ökad respekt för våra djur vilket kan resultera i bättre kommunikation och djupare vänskapsrelationer.

 

Hur kom boken till? Var det en färdig idé eller växte den fram under skrivprocessen?

Idén till boken väcktes hos mig (Felicia) när jag började utbilda mig till djurkommunikatör hos Gabriella. Det kändes viktigt att försöka sprida kunskapen om vad våra djur känner och tänker på och hur de har det för att förbättra deras varande på jorden. Gabriella hade länge funderat på att skriva en bok men inte kommit till skott så vårt möte passade bra i tiden för oss båda.

 

Vad får dig att vilja skriva? Vad inspirerar dig?

Jag älskar att skriva och förmedla saker. Detta är min tredje, men sannolikt inte sista bok. De andra två böckerna jag skrivit har varit mer av faktakaraktär men oavsett genre är det roligt att försöka förmedla till andra det som hjärtat brinner för.

 

Skriver du på något nytt nu?

Inte ännu men Gabriella och jag planerar en uppföljare till Låt djuren tala!

 

Varför ska man läsa er bok?

Man ska läsa boken för att lära sig mer om vad våra djur tänker på, vad de känner, vad som bekymrar dem och vad som glädjer dem.

Men också för att förbättra sin relation till djuren och för att få sig ett gott skratt då och då.

 

Vilka vill du helst ska läsa din bok?

Vår bok vänder sig till alla som älskar djur och vi tror att alla djurälskare kan ha stor glädje av boken!

 

Bokens första recension
Vill bara tacka för en underbart skriven bok. Jag har svårt att lägga den ifrån mig.

 Köp boken här!