Berätta om din bok!

Den handlar om Milo som vaknar upp mitt ute i en skog, utan några minnen om vem eller vart han är. Han möter den underliga kvinnan Kira och räddar henne från att bli nerhuggen av en uppretad bonde. Trots sina olikheter slår de ofrivilligt följe med varandra när de tvingas fly undan ett uppbåd av rövare som börjar jaga dem.
Detta är inledningen på det actionladdade äventyret med Milo och Kira.

Hur kom boken till? Var det en färdig idé eller växte den fram under skrivprocessen?

Jag hittade mina gamla noveller och kände ett sug efter att få skriva igen. Där fanns delar av en gammal novell som jag löst har baserat boken på, men det mesta har växt fram under skapandeprocessen.

Vad får dig att vilja skriva? Vad inspirerar dig?

Jag gillar att skapa historier och väva ihop intressanta intriger, jag vill gärna dela med mig av de världarna och karaktärerna jag har skapat.
Det är mycket som inspirerar mig musik, natur, personer runt omkring mig men framför allt en hel del från mitt eget liv.

Hur reagerade din omgivning på ditt författarskap?

Till en början var det blandade reaktioner, men allt efter som mitt projekt växte och utvecklades blev allt fler positivt inställda till mitt val av arbete. Nu väntar alla otåligt på att boken ska släppas.

Skriver du på något nytt nu?

Jag skriver på fortsättningen av Milo & Kira, men jag har även ett par andra projekt som så sakteliga växer fram vid sidan om.

Har du tips eller råd till andra som vill skriva en bok?

Framför allt ge inte upp! Spara allt du har skrivit, man vet aldrig när man kan få nya idéer från sina gamla texter.

Varför ska man läsa din bok?

Gillar man nagel bitande spänning blandat med tvistande intriger, kärlek över gränserna, en gnutta ondska, våld och ond bråd död. Då är denna boken något för dig.

Vad gör du när du inte skriver?

Då umgås jag mad familj och vänner för det mesta, tecknar, promenader i skogen eller på stranden och om tillfället erbjuds rider jag gärna en sväng med.

Vilka vill du helst ska läsa din bok?

Alla som är det minsta nyfikna på boken även om man inte är en inbiten fantasy läsare. Det finns något för alla i boken oavsett om du är 12 år eller 100 år.

Köp boken här!