Berätta om din bok!
Många är singlar idag och letar efter sin soulmate. De flesta av oss önskar att träffa den rätta, en person att dela sitt liv med. Att hitta den typen av kärlek är inte alltid så lätt. Det kan kännas som en omöjlig uppgift om man inte vet vart man ska leta. Boken bygger på tidlösa lagar som har använts av framgångsrika män och kvinnor genom historien. Boken fungerar som en guidebok och är full av övningar, tips och råd för att hjälpa läsaren att uppfylla sin dröm om ett givande kärleksliv.

I denna boken kommer du bland annat att lära dig:

  • Att erhålla klarhet om vilken typ av person man vill ha och som passar med den man är.
  • Göra upp med sitt förflutna.
  • Rensa upp i röran i sitt hjärta, sinne och hem som kan stå i vägen för att finna sin älskade.
  • Att förlåta sig själv för misstag man har gjort, så man kan öppna sitt hjärta för ny kärlek.
  • Älska sig själv för den man är

Hur kom boken till? Var det en färdig idé eller växte den fram under skrivprocessen?
Det var en lång process. Jag startade för flera år sedan. Jag visste att jag ville skriva en bok om kärleken, men jag hade saknade den röda tråden. Det mognade fram under skrivprocessen.

Vad får dig att vilja skriva? Vad inspirerar dig?
Många önskar att ha en person att dela sitt liv med. Jag har mött många singlar som önskar att träffa den rätta, men upplever att det är svårt att hitta den stora kärleken. Sedan jag var liten har jag haft en stark önskan om att hjälpa andra till ett bättre liv. Därför har jag har skrivit den här boken, om att hitta äkta kärlek. Jag tror att det finns en soulmate för alla och jag menar att alla förtjänar att uppleva sann kärlek.

Hur reagerade din omgivning på ditt författarskap?
Det var nog många som inte trodde det skulle bli någon bok. Det tog jo några år innan den till slut blev färdig. Men jag har bara fått positiva reaktioner.

Skriver du på något nytt nu?
Inget konkret, men jag har många tankar om vad jag önskar att skriva om.

Har du tips eller råd till andra som vill skriva en bok?
Tro att du kan, så är du halvvägs. Om du har en idé om något du har lust att förmedla till andra så är det bara att börja skriva. Kunde jag så kan du!

Varför ska man läsa din bok?
Om man önskar att finna den stora kärleken kan min bok hjälpa. Genom att läsa den erhåller man klarhet i vilken typ av person man vill ha och som passar med den man är. Boken handlar också om att få en bättre relation till sig själv. När man förstår vem man är och älskar sig själv kommer alla andra relationer också att förbättras.

Vad gör du när du inte skriver?
Jag har två fantastiska barn som jag umgås mycket med. Jag älskar att resa både med mina barn och med min soulmate. Jag jobbar också deltid som ekonomichef och coach.

Vilka vill du helst ska läsa din bok?
Boken kan läsas av alla då allt i livet handlar om relationer på något sätt och den viktigaste relationen är den till oss själva. Men den är främst skriven till singlar. Den kan också läsas av de som är i en relation och inte vet om de ska stanna eller vara kvar i relationen.

Köp boken här!