Berätta om din bok!

Boken är en textsamling om kärlek. Man kan säga att det är en samling moderna dikter. 90 texter om det bästa jag vet, som också kan vara det värsta i stunder av olycklig kärlek.

Hur kom boken till? Var det en färdig idé eller växte den fram under skrivprocessen?

För tre år sedan släppte jag en mindre samling texter om kärlek. Den var väldigt uppskattad så därför samlade jag ihop texter jag skrivit under de senaste åren för att kunna släppa en fortsättning. Den här boken har ett mycket rikare innehåll, både med längre texter och med flera texter som ännu inte publicerats någonstans.

Vad får dig att vilja skriva? Vad inspirerar dig?

Jag skriver mycket om personliga händelser och reflektioner. Känslor jag upplevt eller hoppas få uppleva. Det är sånt som får mig att vilja skriva. Jag inspireras mycket av människor runt omkring mig, att följa deras hjärtans gång och se hur känslor utspelar sig i världens alla färger i världens olika människor.

Hur reagerade din omgivning på ditt författarskap?

Mycket positivt! Jag har väldigt fina människor runt omkring mig som gläds med mig i stunder som dessa.

Skriver du på något nytt nu?

Jag skriver jämt. Det kommer garanterat att komma fler böcker i framtiden, när vet jag inte. Jag kanske lämnar diktskrivandet bakom mig och skriver en roman i framtiden.

Har du tips eller råd till andra som vill skriva en bok?

Bara börja. Sätt dig ner och bara skriv. Det behöver inte vara sammanhängande eller starta ett tomt blad med Kapitel Ett. Om du vill skriva – bara gör det. Den röda tråden, att sätta ihop detaljer, få allting att synka, det kan du ta senare. Det viktigaste är att du får ut orden du vill ha sagda. Skriv skriv skriv.

Varför ska man läsa din bok?

För att man kommer att känna igen sig i den. Alla människor kan relatera till kärlek.

Vad gör du när du inte skriver?

Äter mat! Mat och skrivandet är mitt livs stora passioner.

Vilka vill du helst ska läsa din bok?

Vem som helst som njuter av den här typen av texter. Ord är till för alla.

Köp boken här!