Berätta om din bok!
Under ett år har jag skrivit (nästan) en ordvits per dag i min statusrad på Facebook. Jag skrev från 15 oktober 2009 till 14 oktober 2010.
 I boken har jag sammantsällt alla och tagit med gillamarkeringar samt kommentarer jag fått från vänner.
Som ett slags avskärmare har jag mellan månaderna tagit med underhållande foton.
 
Hur kom boken till? Var det en färdig idé eller växte den fram under skrivprocessen?
Från början tänkte jag bara skriva "en dagens" på Facebook.
                                                                                                                                                 Men rätt tidigt fick jag tips om Vulkan och då började jag fundera
                                                                                                                                                 på att jag skulle göra det till ett årslångt projekt med mål att ge ut alla i en bok.
 
Vad får dig att vilja skriva? Vad inspirerar dig? Jag har alltid haft fallenhet för ordvitsar och en färdighet ska en ta vara på! Ser det lite som en utmaning att varje dag  komma på en ny ordvits och dela med mig den till mina vänner där ute. Inspiration är framför allt andra ordvitsare  som min bror, Robert Broberg, Hasse Alfredson, Elisabeth och många andra.
 
Hur reagerade din omgivning på ditt författarskap? Väldigt positivt och det var många som ville köpa boken.
 
Skriver du på något nytt nu?
Har alldeles nyss avslutat ett halvårs skrivande av ordvitsar. Precis efter mitt helårsprojekt ville jag skriva ordvitsar när det passade och när jag kom en ny. I den nya boken har jag också nyhetsrapporteringen väldigt noga under dessa sex månader. 
Då jag avslutade den andra boken började jag skriva på engelska puns (ordvitsar på engelska) i min statusrad och förhoppningsvis landar det i en engelsk bok om ett år.
 
Har du tips eller råd till andra som vill skriva en bok?
Då väljer jag att citera Promoe: "Bara gört!"
                                                                                           Jag skrev en ordvits per dag under ett år och det blev en bok på ca 250 sidor.
                                                                                           Så även om du bara skriver en rad varje dag så kommer det bli något stort till slut
                                                                                           och då får det en större mening..
 
Varför ska man läsa din bok?
För att få underhållning.
 
Vad gör du när du inte skriver?
Producerar radioteater av många olika slag, jobbar inom handikappomsorgen, ser på film, går på konserter.
Men överallt tänker jag och formulerar fram ordvitsar.
 
Vilka vill du helst ska läsa din bok?
De som gillar ordvitsar. Jag har förstått att vi är rätt många som gillar detta fenomen.