Berätta om din bok?
Boken handlar om en period av mitt 74:a åriga liv som raggare och knutte i Västerås med omnejd. Intresset för de stora glänsande amerikanarna var starkt. Nästan lika starkt som det var med tjejer. Allt handlar egentligen om tjejer, jag provade många sätt att ta kontakt. Med en jobbarkompis och hans chev-55 ( naturligtvis tvådörrars coupe) började mina upplevelser på raggarrundan, brudarna passerade i revy och livet var fullt av upplevelser utöver det vanliga. Redan som sjuttonåring köpte jag min första raggarbil chev -51:a och körde första året utan körkort. Att klara sig undan polisen var inte lätt, mer om det får ni läsa om..det hann bli ytterligare 59 raggarbilar under tio år, tills en dag kommunen stängde av raggarrundan i centrum. En del i boken handlar om min tid som trummis i ett av Västerås populäraste rockband The Red Fires, jag tävlade också med dragracing på Mantorp.

Hur kom boken till?
Jag är med i en faceboksida som heter: Du som vet att du är från Västerås...Där började jag lägga ut händelser om raggarlivet, det blev mycket populärt bland medlemmarna, som ofta sa "du måste skriva en bok om detta", dom tyckte det hörde till Västerås kulturhistoria. En av medlemmarna Lars Fägerstam proppsade på att hjälpa igång mig med boken och med stöd och uppbackning av Ingela (min tålmodiga fru) ser vi ju nu resultatet......

Var det en färdig idé eller växte den fram under skrivprocessen?
Se ovan.

Vad får dig att vilja skriva? Vad inspirerar dig?
Viljan om att berätta för andra om mina upplevelser i livet och få deras uppskattning när dom känner igen sej i mina skriverier räcker långt! Det inspirerar mig och själv tycker jag, att jag har en ganska unik skrivfördel, jag kan försätta mig i trance och glida in bakåt i tiden och minnas en hel del som om det var igår........

Skriver du på något nytt nu?
Nu har jag börjat med bok nr 2. Den handlar om fantastiska händelser som manager för rockbandet The Bates när vi var på Norgeturne, jag kan garantera att ingen har varit med om dessa otroliga upplevelser..... det kommer också att handla om mina upplevelser som tivoliarbetare i Kivik på 60-talet bland fakirer, ormtjusare och nakendansöser........sedan en hel del annat som jag spar som överraskning i boken.

Har du tips eller råd till andra som vill skriva en bok?
Det är inte lätt att få en bok tillstånd, det är mycket att klara ut innan den kommer till tryckpressarna....sen måste man bestämma sig för vilken storlek den ska ha, är den för stor eller tjock....går den inte in i brevlådan hos beställarna och då ökar portokostnaderna när den ska levereras till kunderna. Det kan skilja upp till minst 80 kr per bok vid leveranskostnad...nästa problem är ...vem ska köpa din bok, finns det intresse, vågar du trycka upp tvåhundra böcker till en kostnad om ca: 20 00 kr? Vill du ha med färgbilder i boken , "kostar det skjortan" !

Varför ska man läsa din bok?
Du som jagar "nostalgi", kommer garanterat att bli nöjd! Den passar både för manliga och kvinnliga läsare. Detta är också en chans för yngre läsare att upptäcka hur det var att leva utan dator och inte minst mobiltelefonen ! Tiden att uppleva berömdheter som Elvis, Tommy Steele var oslagbar ! Sammanfattningsvis : Att leva under 60-talet med den enorma utvecklingen vi fick uppleva...är oslagbart !

Vad gör du när du inte skriver?
På somrarna finns jag på golfbanan, där jag deltar i seriespel på hög nivå...nu tänker många..en raggare på golfbanan ? Det gick till så här: I en tioårsperiod tävlingskörde jag i Rally Cross fyrhjulsdriven turbo WV på 600 hk...När jag ledde SM-finalen på Bergbybanan utanför Uppsala hade jag ett avgörande finalheat kvar, en reporter för Idrottsbladet frågade hur det skulle sluta för mej. Eftersom jag vunnit de tre föregående heaten, svarade jag en aning "stöddigt" vinner jag inte det här, kommer jag att börja spela golf ! En punktering på sista varvet och jag kom in som tvåa...När Idrottsbladet kom ut stod det på första sidan: Nu ska Westman börja spela golf ! ...

Vilka vill du helst ska läsa din bok?
Alla kan läsa boken,.