Berätta om din bok.

I Boken kan man följa dessa fyra släkters öden och hur de sätter sina avtryck i historien,

Allt i från hur de förvärvar adelskap, och vissa av släkterna är med bebygger Västerbotten och Norrbotten på 1300 talets början. Och till exempel hur Bure släkten blir indragen i häxprocessen och Catharina Bures roll i att trolldomsrannsakningarna upphör i Gävle.

Boken tar också upp t. e. x. Bröms i Ockelbo hur Sven Bröms och Catharina Bröms startar en Bruks dynasti som fortsätter genom ättlingarna Cederström

 Hur kom boken till? Var det en färdig idé eller växte den fram under skrivprocessen?

Idén att göra den här boken kom under min forskning av dessa släkter sen så växte boken fram mer och mer under skrivprocessen.

Vad får dig att vilja skriva? Vad inspirerar dig?

Jag fick intresse tidigt för min släkt genom de historier som min farmor berätta om släkten, sen i skolan var historia ett av mina huvud intressen. Så släktforskning och historia har alltid haft en central del i mitt liv.  Det som inspirerar mig är om jag lyckas skapa ett intresse hos någon för dessa släkters historia och för Svensk historia som till stor del ligger i glömska.

Hur reagerade din omgivning på ditt författarskap?

Dom reagerade positivt, de tycker det ligger mycket arbete bakom.

 Skriver du på något nytt nu?

Ja, Jag håller på med en kokbok som kommer ut till sommaren.

Har du tips eller råd till andra som vill skriva en bok?

Gör en bra research före, planera hur du vill lägga upp boken , ta kontakt med ett bokförlag som kan igenom ditt manus  och som du kan få tips och hjälp i din utgivning av din bok

 Varför ska man läsa din bok?

Jag tror det kan bli en av de mest spännande historiska böcker som kommit ut detta år, det kan också bli en mycket givande upplevelse att följa dessa personer s levnadsöden som sträcker sig över generationerna.

 Vad gör du när du inte skriver?

Jag tycker om att göra saker tillsammans med min familj,  t. e. x. titta på resa fiska, gå till badhuset . och både min fru och jag gillar matlagning hon gör Thaimat, och jag gör Svensk husmanskost och maträtter ifrån Italien och Frankrike.

 Vilka vill du helst ska läsa din bok?

Boken är för alla åldrar, för de som har intresse av historia och släkthistoria och för de som kanske är på väg att utveckla intresse för historia och för de som tillhör dessa släkter att få veta mer om sitt ursprung.