Berätta om din bok!

Ett mediums verklighetsbaserade berättelser om sina husrensningar. Varje dag, i kontakten med Andra Sidan, lär jag mig något nytt, upplever saker som jag helt enkelt inte kan förstå. Det händer saker som jag inte ens kunnat fantisera fram men även sådant som jag varit bombsäker på inte kunde hända. Berättar om mina känslor, mina tveksamheter, mina frågor om de olika upplevelserna. Mina förhoppningar är att ge lite ”trygghet” och mer förståelse för våra s.k. spöken.

Hur kom boken till? Var det en färdig idé eller växte den fram under skrivprocessen?

Denna bok startade som anteckningar till mig själv då jag oftast glömmer bort det jag upplever i mina kontakter med Andra Sidan. Jag ville ha det nerskrivet då det händer så många otroliga händelser, som många gånger känns som film, och jag ville komma ihåg det, men även i utbildningssyfte, både för mig själv och andra. Jag upplever hela tiden att min sanning ständigt förändras till annan sanning. Det jag många gånger trott inte var möjligt visar sig vara väldigt möjligt. Här började mina tankar springa iväg åt; -Det är kanske inte bara jag som vill veta lite om detta… boken började då ta form och här är den nu. Mina förhoppningar med den är att ge lite ”trygghet” att detta faktiskt inte är något konstigt utan väldigt vanligt! Att ni är många där ute som faktiskt inte är konstiga eller på väg att bli knäppa. Samtidigt vill jag tala om att det finns hjälp att få när du upplever lite konstiga saker som du inte kan förklara.

Vad får dig att vilja skriva? Vad inspirerar dig?

Att vilja skriva har egentligen inte funnits hos mig som tankar. Jag har inte haft några planer eller någon önskan om att skriva. Det har helt enkelt kommit i stunden, jag har gillat det och satt mig ner och skrivit. Inspirationen har varit det jag upplevt, viljan att hjälpa människan, tron på människans otroliga potential att förändra. Viljan att vi ska välja det goda och det kärleksfulla, att vi alla ska må bra och ha det gott. När jag så hittat verktyg, sett att de fungerar så ville jag ge ner det till så många som möjligt.

Hur reagerade din omgivning på ditt författarskap?

Jag har skrivit 2 böcker, så reaktionerna från omgivningen baseras mycket från den första boken, Min ChakraCirkel, som är publicerad både på svenska och spanska. Reaktionerna har varit lite olika men gemensamt för de flesta har nog varit; - Har du gjort detta själv eller någon har hjälpt dig? (Skrattar) Jag undrar vad de har haft för uppfattning om mig många gånger… Jag har fått många positiva reaktioner även om de inte alltid varit överens i sin tro med min tro. De har också sagt; Du har allt fått mig att tänka till lite här och där! Det är just det jag vill vi ska göra. Ifrågasätta våra saker utifrån våra egna känslor inte bara följa strömmen.

Skriver du på något nytt nu?

Jag håller på att små skriva lite på spanska men vet inte om jag kommer att göra en bok av det ännu.

Har du tips eller råd till andra som vill skriva en bok?

Skriv så länge du brinner för det. Bestäm dig sen för vad du vill göra med det. Idag finns det hur många möjligheter som helst om man vill få ner det i bokform.

Varför ska man läsa din bok?

Är man intresserad av Andra Sidan, det okända, vill man försöka förstå lite mer om våra s.k. spöken, känner man av något i sitt hus, pratar eller är barnen rädda för något i sitt rum eller man helt enkelt är nyfiken på en av ett mediums arbetsuppgifter så kan boken vara trevlig och bra att läsa.

Vad gör du när du inte skriver?

Jag arbetar som medium och alternativ terapeut, sommarsäsongen i Sverige och vintersäsongen på Gran Canaria. Du följer mig säkrast på Facebook: facebook.com/carinaolofssonsantana men kan läsa mycket mer om mig på hemsidan: www.carinascenter.com

Vilka vill du helst ska läsa din bok?

Jag ser gärna att alla som är intresserade läser den. Tror och hoppas att de som upplever någon rädsla eller obehag inför dessa fenomen kan få lite förklarat för sig och framför allt få höra att de inte är ensamma om att uppleva lite konstiga saker. För nog händer det konstiga saker tillsammans med spöken, i alla fall innan man begriper att det har med dem att göra.