Berätta om din bok!

Trasiga Änglavingar handlar om en kille som inte vet om de är drömmar eller verklighet som han lever i, men han försöker ändå kämpa sig igenom allting.

Hur kom boken till? Var det en färdig idé eller växte den fram under skrivprocessen?

Trasiga Änglavingar kom till allt eftersom,under skrivprocessen. Började med att jag började skriva på den för några år sedan, men avslutade de sen då jag inte kom någon vart. Sen började jag skriva nytt för ett år sedan och där efter kom jag på att jag kunde ta med de "gamla" jag skrivit. Sen har de bara flutit på, med nya idéer.

Vad får dig att vilja skriva? Vad inspirerar dig?

De är nog inte något särskilt som inspirerar mig att skriva eller så. Jag har tyckt om att skriva sedan väldigt många år tillbaka så de blir mest bara att man sätter sig och skriver lite då och då. Sen går de så mycket enklare för mig att formulera mig med skrift än med tal,så de har nog mycket med varför jag vill skriva också.

Skriver du på något nytt nu?

Just nu har jag inte hunnit på börjat något nytt.

Varför ska man läsa din bok?

Man ska läsa Trasiga Änglavingar för att se att man kan mer än vad man själv tror och att man inte ska ge upp för hinder som man stöter på. Eftersom att alla är bra som man är och så ska man förbli accepterad.

Vilka vill du helst ska läsa din bok?

Alla får läsa boken, men passar nog bäst för ungdom-vuxen

Köp boken här!