Berätta om din bok!
Det är egentligen lite av en självhjälvhjälpsbok. Jag har vävt ihop min egen historia med tankar kring livet som jag fått uppleva det, så här långt.
Hur kom boken till? Var det en färdig idé eller växte den fram under skrivprocessen?
Tankarna och idéerna i och bakom boken har varit något som växt fram under lång tid tillbaka.  Så de flesta av ide´erna och  min historia har funnits där sedan länge. Jag har flera gånger fått höra hur att jag borde skriva en bok, starta en blogg eller hålla föreläsningar. Jag har fått höra att folk varit fascinerade av min historia och hur jag hanterat motgångar som bland annat cancer och "vårdkarusellen".
Vad får dig att vilja skriva? Vad inspirerar dig?
Jag inspireras av att andra blir inspirerade. Och det är något jag känner att andra och jag blir genom just det jag skriver i min bok. Med att få skriva ner mina tankar har jag fått ( äntligen ) fått samla upp och få ihop min historia i lite mer samlad form.
Hur reagerade din omgivning på ditt författarskap?
Glada lyckönskningar. Ordet "äntligen" har också varit återkommande
Skriver du på något nytt nu?
jag har börjat en blogg. Tankar finns för två andra böcker men inget som jag egentligen börjat på.
Har du tips eller råd till andra som vill skriva en bok?
Skriv från hjärtat. Lyssna inte alltför mycket på vad andra tycker att du ska skriva. Korrekturläs. Låt det ligga, be någon annan korrekturläsa. Sen låter du boken ligga, och så korrekturläser du igen
Varför ska man läsa din bok?
För att bli inspirerad att ta tag i livet och leva det fullt ut på det sätt som DU vill. Kasta av sig eventuella offerrockar, kasta sig in i livet och dansa!
Vad gör du när du inte skriver?
Läser andra böcker lyssnar på musik och umgås med vänner
Vilka vill du helst ska läsa din bok?
De som blir inspirerade av den att se på livet som en fantastisk möjlighet att göra det man vill med det. Oavsett vad som händer under det.