Berätta om din bok!

Handlar om yoga och tacksamhet, hur du kan använda det som ditt verktyg i vardagen. Dessutom är det enkelt att stoppa ner boken i träningsväskan, så du kan alltid yoga.

Hur kom boken till? Var det en färdig idé eller växte den fram under skrivprocessen?

Har haft bok i huvudet säkert 4-5 år fast när jag började undervisa i yoga kom allt på plats.

Vad får dig att vilja skriva? Vad inspirerar dig?

Livet. Det som får mig att känna WOW vad häftigt, att även jobbiga händelser kan få positivt resultat. Speciellt när man ser med santosa-glasögonen. Boken innehåller också händelser från mitt liv sedan 20-år tillbaks , kopplade till Santosa.

Hur reagerade din omgivning på ditt författarskap?

De tyckte att det var kul, och imponerade.

Skriver du på något nytt nu?

Ja jag har en bok i huvudet (och även i min mobil.) Den är kopplad till yoga men handlar om barn.

Har du tips eller råd till andra som vill skriva en bok?

Börja nu. Låt dig inspireras av andra som har vågat, jag har inspirerats av många yogisar och läst mycket som skrivits om yoga det senaste året, gå med i författarforum, gå kurser. Gör det som behövs för att få den bok du vill ge ut!

Varför ska man läsa din bok?

För att jag har gjort allt ovan. Skrivit om det jag brinner för: yoga i vardagen med santosa ( tacksamhet) och förhoppningsvis smittar det av sig till läsaren, att de inspireras!

Vad gör du när du inte skriver?

Ger yogaklasser och sedan har jag tre barn och numera en kanin så jag har alltid något på gång. Tränar och rider varje fredag.

Vilka vill du helst ska läsa din bok?

Folk som jag inte träffat tidigare och som jag kan få att byta riktning, det skulle vara häftigt, fast så klart alla som jag känner. De kan få lära känna mig på nytt genom boken så jag visar sidor som jag inte alltid visar i vardagen, som att vara sårbar.

Sist men inte minst är det enligt mig enormt viktigt att en yogalärare visar sina mänskliga sidor, det blir mer IRL: In real life. Kram Anna