Barnböcker

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 21-30 av 453

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Gustav och lejonet
  Gustav och lejonet
  136 SEK 170 SEK

  Stig in i den underbara världen med Gustav och Lejonet, en berättelse om Gustavs första födelsedag.

  Följ med Gustav på en resa av upptäckter och festligheter, där varje ögonblick är fyllt av magi och överraskning. Från morgonens födelsedagssång och skimrande presenter till äventyret på Öppna förskolan och en spännande utflykt till dammen, sprudlar varje sida av barnslig glädje och spänning.

  Men den största överraskningen väntar när Gustav öppnar ett mystiskt paket och hittar ett goselejon – en ny vän som tar honom med på en resa genom lek och fantasi.

  Läs mer
 2. Bertil som blev en kaja
  Bertil som blev en kaja
  176 SEK 220 SEK

  En gripande och inspirerande berättelse om vänskap, äventyr och kärlek till naturen. Boken är både underhållande och lärorik med flera viktiga budskap.

  Läs mer
 3. Spisresan
  Spisresan
  176 SEK 220 SEK

  En gubbe och en gumma ville gärna åka till Paris men hur kunde de komma dit när de inte ville varken flyga eller åka tåg, och någon bil hade de inte?

  Läs mer
 4. Sagan om kung Ivar Iverhjärta
  Sagan om kung Ivar Iverhjärta
  176 SEK 220 SEK

  Prins Ivar är en mästare på att skydda andra från faror. Han kan också spela gitarr på ett sätt som når djupt in i människors hjärtan.

  Läs mer
 5. Mamma är knasig
  Mamma är knasig
  136 SEK 170 SEK

  En bok om relationen mellan barn och mor i centrum står kärleken så stor. Med fantastiska bilder med mycket fantasi när man läser den känner man igen sig där i Boken ger en mysig stund med mycket skratt visar på att relationen är en skatt.

  Läs mer
 6. Nilias gosedjur
  Nilias gosedjur
  176 SEK 220 SEK

  Häng med på en rolig berättelse om Nilias alla älsklingsgosedjur!

  Läs mer
 7. Ubo och Losa
  Ubo och Losa
  136 SEK 170 SEK

  Det finns ett troll och en uggla som tillsammans strövar omkring på nätterna och utforskar nya platser och spännande saker.

  Hur blev det så?

  Läs mer
 8. Sonjas knasiga och lagom läskiga äventyr
  Sonjas knasiga och lagom läskiga äventyr
  180 SEK

  Sagorna handlar om en 6-årig tjej som heter Sonja. Hon är busig och fantasifull, vilket leder till att hon hamnar i olika oväntade äventyr.

  Läs mer
 9. Wi-Wi-gänget och sjörövarskatten
  Wi-Wi-gänget och sjörövarskatten
  190 SEK

  Wi-Wi-gängets tidsmaskin har fört dem till en ö tvåhundra år tillbaka i tiden. Där träffar de pojken Fidel och de undersöker ön tillsammans med honom. Ryktet säger att sjörövare har lämnat kvar en skatt som ligger gömd där någonstans. Några skumma
  personer tror att barnen har funnit skatten och vill ta den ifrån dem. Men har Wi-Wi-gänget funnit skatten? Och i så fall, klarar de sig undan skurkarna?

  Läs mer
 10. Maskhålet som räddade jorden
  Maskhålet som räddade jorden
  176 SEK 220 SEK

  Året är 2050, och miljön är i fritt fall. Andningsmasker är en nödvändighet, och makthavarna tycks blunda. Möt Arvid och Pela, 11-åriga bästa vänner, som plötsligt hamnar mitt i en galaktisk strid.

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 21-30 av 453

per sida
Sätt fallande sortering