Barnböcker

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 21-30 av 346

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Jag Kommer från Sverige
  Jag Kommer från Sverige
  89 SEK

  Varje natt samlades alla leksaker i leksaksaffären för att lyssna på berättelser från nallebjörnen Bob. Ikväll skulle bli annorlunda, för ikväll hade en ny leksak kommit till leksaksaffären.

  Läs mer
 2. Alkohol, vad är det och hur blir det?
  Alkohol, vad är det och hur blir det?
  120 SEK

  Barn i familjer med beroendesjukdomar är fortfarande en åsidosatt grupp. Att inte förstå det som händer i vardagen är en av de faktorer som bidrar till den stress de flesta barn lever med under kanske hela sin uppväxt. Barnen behöver hjälp att förstå att det som händer i deras familj beror på saker som ligger helt utanför deras förmåga att påverka.

  Läs mer
 3. Traudur Silverkalken
  Traudur Silverkalken
  199 SEK

  Det här är den tredje boken om Sissela, Sebbe och Stoffe som börjat i sjuan på högstadiet i den lilla kustorten Trosa. De hamnar genast i otäcka händelser med ond bråd död och jakten på en silverkalk med magiska krafter tar fart.

  Läs mer
 4. I Come From Sweden
  I Come From Sweden
  89 SEK

  Every night all the toys gathered in the toyshop to hear stories told by Bob the bear. Tonight, was going to be different, because tonight a new toy had come to the toyshop.

  Läs mer
 5. GÄNGET Ordningskossor
  GÄNGET Ordningskossor
  75 SEK

  Det är fler tjejer än killar i Gosedjursgänget. Kanske har det haft sin inverkan på att det är jämställdhet som råder i hemmet, liksom i de stallar de jobbar i. Så det känns extra jobbigt när en medlem i djurets lag i Arne Nicklassons stallar avslöjas med fusk inför det årliga stallmästerskapet i friidrott, trots att han lätt kunde räknat med att segra.

  Läs mer
 6. Tillbaka igen
  Tillbaka igen
  100 SEK

  Det färgstarka gänget Gosedjur på den lilla ön i Karlskrona är tillbaka!

  Som vanligt väntar spännandee utflykter där de ställs inför allt från glupska duvhökar till övernaturliga väsen, men okså sökandet efter försvunne Totte, vars mamma tvingar honom gå i illröda nappashorts och med en mössa med en propeller högst upp på hjässan.

  Läs mer
 7. Ellie Fant går på skattjakt
  Ellie Fant går på skattjakt
  70 SEK

  Ellie Fant har hört om en plats där man kan hitta allt möjligt spännande!

  Läs mer
 8. Bobo känner
  Bobo känner
  60 SEK

  Bobo kan ha många känslor. Om han är glad ser han ut och känner sig på ett sätt. Om han blir överraskad ser han ut och känner på ett annat.
  Så är det för oss alla. Olika saker får oss att känna på olika sätt. Tillsammans med Bobo kan läsaren fundera på vad som får hen att känna känslor som glad, arg, ledsen eller överaskad.

  Läs mer
 9. Kattmammans dotter
  Kattmammans dotter
  85 SEK

  Hennes mamma hade skrämt och fascinerat deras mor- och farföräldrar i barndomen, då hon kom skridande, alltid tyst, men med ett gåtfullt leende på läpparna. Och alltid mest i kvällsmörkret, i sina dessutom  svarta kläder.

  Läs mer
 10. Uppdrag Angelica
  Uppdrag Angelica
  119 SEK

  Det enda Jesper visste om sin pappa var att han hette Stefan.

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 21-30 av 346

per sida
Sätt fallande sortering