Filmen av Lill Lindbäck

169 SEK
I lager
ISBN : 9789198084757
Språk : Svenska

Filmen handlar om en kvinna, Sara. Efter skilsmässan har hon och hennes exman delad vårdnad om deras två barn. Boken börjar med en tjejfest. Under denna fest och strax därpå börjar en mardröm, som hon först inte förstår, men senare kommer att undersöka. I samband med detta åker grannarna iväg på en restresa. Familjerna har umgåtts i flera år och blivit goda vänner.
Sent en kväll går Sara över till dem och vattnar deras blommor. I deras bokhylla står mängder av filmer, dessa laddar mannen i familjen ner från nätet. Sara lånar en romantisk film.

Filmen börjar underbart, men när den fortgår blir hon först osäker och sedan skrämd, den yngsta skådespelaren känner hon igen. Filmen är något helt annat än hon trodde. Chockad över vad hon har sett börjar hon misstro grannarna. Eftersom Sara har problem med alkohol, vilket hon själv inte tycker, är det få som tror henne. Ju mer hon undersöker omständigheterna kring filmen, desto värre blir det. Filmen får förödande konsekvenser för henne, men detta blir också början till ett nytt liv.
www.lill-lindback.se

ISBN : 9789198084757
Språk : Svenska
Sidor. : 222
Utgivningsdatum : 2013/06/12
Författare : Lill Lindbäck
Write Your Own Review
Du recenserar:Filmen av Lill Lindbäck
Sigillet är utfärdat av kreditupplysningsföretaget AB Syna www.syna.se