Du Jag Och Ögonblicket av Ted Grönberg

218 SEK
I lager
ISBN : 9789188809544
Språk : Svenska

Det som du håller i din hand, det är inte en bok, det är en människa. Det är något unikt och något som inte ska ses som en vanlig bok, utan som något helt annat. Det är en upplevelse och en känsla som jag vill skapa. Det är en resa genom olika känslor och som på så sätt, ska få dig att känna dem. Därför är boken skriven på ett sätt som kan kännas annorlunda, och inte som andra böcker. Men det finns en tanke bakom varje kapitel och det är olika känslor dolda, i olika delar av texten.
Jag vill väcka känslorna som livet och vardagen ger dig. Känslor som glädje och hopplöshet Jag vill försöka att väcka alla dina känslor när du läser, men på ett nytt sätt och som kan verka främmande. Jag vill att du läser sakta och att du inte läser mer än något eller några kapitel åt gången, för annars får du inte möjlighet att uppleva det som jag beskriver. Tanken är att boken ska utspela sig lika mycket i ditt liv, som den gör i texten. Den är inte perfekt skriven och det finns en tanke med det. Den är inte perfekt skriven för att göra den unik, och för att den ska få en känsla av mänsklighet. Detta skulle kunna vara vem som helst och med vilken bakgrund som helst. Texten finns där för dig att tolka och skapa, handlingen likaså. Det är en blandning mellan filosofier från olika delar av välden samlade i ett. Något nytt och lite gammalt. Texten ger utrymme för egen förståelse och faller nog inte alla i smaken. Du får det som du ger texten, och det blir uppenbart väldigt tidigt. Ger du den möjlighet, och stannar till slutet, så faller alla bitar på plats och du ser helheten. Jag vill inte vara som alla andra böcker, jag vill tillföra något nytt. Jag vill ge värde till tanken och stillheten, som vi ibland glömmer. Jag vill att du öppnar mig sakta och att du läser sakta, för att ge dig själv möjligheten till att förstå det jag speglar. Läser du för ofta, så kommer jag att bli plågsamt upprepande, men finner du en balans, så kommer du att finna en hunger, i ditt läsande. Jag vill vara intressant, men jag vill fortfarande väcka alla känslor. Det enda jag ber om, är lite av din dyrbara tid.

ISBN : 9789188809544
Format : 148.00 X 210.00
Språk : Svenska
Sidor. : 224
Utgivningsdatum : 2018/06/28
Författare : Ted Grönberg
Write Your Own Review
Du recenserar:Du Jag Och Ögonblicket av Ted Grönberg
Your Rating