Eller kanske rosor av Helena Lindström

114 SEK
I lager
ISBN : 9789188481535
Språk : Svenska

Martin i nutida Stockholm har två små barn och försöker kombinera familjeliv med ett krävande arbete som projektledare på ett dataföretag. Hans projekt är försenat, projektmedlemmarna utslitna och kunden börjar bli otålig. Mer övertid och saxande med hämtningar och lämningar på dagis tillsammans med en lika hårt arbetande fru tär på vardagen, men Martin vill att både jobbet och familjen ska få plats i hans liv.

Rachel är dotter till en framgångsrik patron på ett järnbruk i 1500-talets Vallonien. Tillvaron kunde ha varit sorglöst och ombonat, men Rachel längtar efter friheten i skogarna bortom herrgården. Dessutom tillbringar hon gärna sin tid i smedjornas hektiska värme – inte alls vad som förväntas av en dotter till en brukspatron. Oundvikligen leder hennes vilja att förstå livet runt omkring till att hon råkar upptäcka en hemlighet som har varit omsorgsfullt dolt från henne.

Två människor ur miljarder som har befolkat vår jord under historiens gång. Vi har alla mycket gemensamt trots avstånd i tid och rum.

ISBN : 9789188481535
Språk : Svenska
Sidor. : 363
Utgivningsdatum : 2016/10/17
Författare : Helena Lindström
Write Your Own Review
Du recenserar:Eller kanske rosor av Helena Lindström
Your Rating