Feminism i en perfekt värld av Cassandra Solback

178 SEK
I lager
ISBN : 9789188751959
Språk : Svenska

Vi agerar i en värld som befinner sig i en tid där vi ännu pratar om den "Första Kvinnan" i saker och ting! Första kvinnliga statsminis­tern, första kvinnan i rymden - vilket betyder att vi existerar i en atmosfär där vi utgår ifrån mannen!
Kvinnan "ploppar" ut barn eller blir igångsatt, följt av biolo­gisk amning, lönedumpning, urinläckage och för lag pension. Samtidigt regerar männen över vår tillvaro och framtid med ett genomklubbat kvoteringssystem för ytterligare förskönad statistik världen över.
Bredvid står kvinnan och hoppas på att all historisk kamp inte varit förgäves - det lilla som ändå lyckats åstadkommits riskerar nämligen dagligen att raseras och raderas ut av konservativa krafter med makt!
Feminism i en perfekt värld är en käftsmäll mot hela den feministiska fejkbubbla vi lever i!
Den påvisar hur pass falsk vår jämställda samhällsuppfattning faktiskt är. I en tid där vi ännu ej har sett en kvinna vid statsministerposten i vårt jämställda och jämlika land - en kvinna vid presidentposten i världens mäktigaste land. Ett samhälle där det inte är en självklarhet att en kvinna alltid äger sin egen kropp - åtminstone inte i alla lägen, alla dagar i veckan, året runt - världen över!
En tid där vi precis börjat vänja oss vid att se män med barnvagnar på stan!
Känn ilskan, förstå allvaret, bli förbannad och agera!

ISBN : 9789188751959
Format : 148.00 X 210.00
Språk : Svenska
Sidor. : 76
Utgivningsdatum : 2018/04/06
Författare : Cassandra Solback
Illustrated by : Thobias Solback Karlsson
Write Your Own Review
Du recenserar:Feminism i en perfekt värld av Cassandra Solback
Your Rating