Framgångsbibeln, Tid, Energi, Karriär, Pengar av Joel Öhrn

168 SEK
I lager
ISBN : 9789163735073
Språk : Svenska

Framgångsbibeln är handboken för dig som vill ta ditt liv till nästa nivå, oavsett var du befinner dig idag och hur dina mål och drömmar ser ut.

I ett samhälle där individen blir mer och mer konkurrensutsatt är det många som känner sig vilsna. Pressen på var och en blir alltmer påtaglig och varje människa måste ta för sig på ett sätt som inte har varit nödvändigt tidigare.

Resultatet är att många av oss inte vet hur vi ska söka jobb, hur vi behåller jobbet när vi väl får det, hur vi sköter vår ekonomi och hur vi ska tänka och agera för att ta oss dit vi vill komma i livet. Vi vet helt enkelt inte i vilken ände vi ska börja eller hur vi ska agera och prioritera för att skapa oss det liv vi vill leva.

Du som är det minsta intresserad av framgång i ett längre perspektiv och av att förändra ditt liv till det bättre har hittat rätt bok. Ta första steget mot det liv du egentligen vill leva, och gör det idag.

Joel öhrn föddes 1980 på Södermalm i Stockholm och jobbar till vardags med marknadsföring och webbkommunikation. Framgångsbibeln är hans debut inom personlig utveckling och privatekonomi.

Jobbkallan.se rekommenderar Framgångsbibeln:
"Mycket handlar förstås om pengar och karriär, men även om det är någon annan typ av framgång du är ute efter så innehåller den här boken mycket tänkvärt och användbart.[...]Rekommenderas till dig som vill uppnå mer framgång. Om du är beredd att anstränga dig..."
Carina Carlsson, sep 2012

ISBN : 9789163735073
Språk : Svenska
Sidor. : 228
Utgivningsdatum : 2013/08/05
Författare : Joel Öhrn
Write Your Own Review
Du recenserar:Framgångsbibeln, Tid, Energi, Karriär, Pengar av Joel Öhrn
Your Rating