Frihetsberövad av psykiatrin av Modou Bah

168 SEK
I lager
ISBN : 9789188883094
Språk : Svenska

Jag heter, Modou, och är 35 år och har sedan 10 år varit tvångsvårdad inom den Svenska psykiatrin.
Mitt helvete började för 10 år sedan med ett krogbråk, där me-ningarna går isär om vad som hände, men det rättfärdigar i alla fall inte hur jag under Kafkaliknande förhållanden varit tvångsvårdad under 10 år med SUP.
Inom den Svenska psykiatrin regerar överläkarna likt kurfurstar med helt oinskränkt makt och helt skyddade från insyn. Läkarna kan helt godtyckligt ordinera en patient stark psykofarmaka som injiceras i muskulaturen när 4-5 vårdare tvingar patienten under våld.
Överläkarna kan även ordinera isolering och i värsta fall spännbädsäng. Detta är oerhörda kränkningar som gör patienterna hatiska mot samhället, friska människor sjuka som i sin tur går runt i en ond cirkel.
Överläkarnas kränkande ordinationer är väldigt godtyckliga och läkare som inte gillar en patient kan använda dessa metoder både som hot samt bestraffning för att patienten skall vara rädd och inte säga emot eller ha invändningar.
Det är djupt beklagligt att psykiatrin skadar människor mentalt, men våra politiker tycks titta åt andra hållet, men det ska också nämnas att denna tvångsvård är otroligt dyrt och kostar samhället enorma summor varje år och det tror jag inte att alla är medvetna om. Pengar som skulle kunna läggas på andra, bra saker.
Jag kommer i denna bok ta tittarna på en rundvandring genom Svensk psykiatri och visa på stora felaktigheter, kränkningar och maktmissbruk. Jag heter, Modou Bah, och välkommen till min värld!

ISBN : 9789188883094
Format : 128.00 X 210.00
Språk : Svenska
Sidor. : 44
Utgivningsdatum : 2018/08/28
Författare : Modou Bah
Write Your Own Review
Du recenserar:Frihetsberövad av psykiatrin av Modou Bah
Your Rating