Fullt ös medvetslös...En bok om livsval av Karl Hofmann

219 SEK
I lager
ISBN : 9789163926471
Språk : Svenska

Att leva ett liv i harmoni är en önskan för alla. Fast att vi bor i en del av världen där förutsättningarna är väldigt goda ökar den psykiska ohälsan lavinartat. Ofta har orsaken till psykisk ohälsa lagts på individen, detta kan vara en sanning men ny forskning visar också att våra arbetsplatser gör oss sjuka.
Jag vill i denna bok ge förklaringar och resonemang kring möjliga orsaker till ohälsa men även ge konkreta råd hur man kan öka sin stresstolerans och samtidigt minska den yttre belastningen så att marginaler skapas i våra liv.
Om du befinner dig i en livssituation där den hårda pressen börjar ge dig fysiska och psykiska symptom som är stressrelaterade eller om du vill få verktyg för att förebygga fysisk och psykisk ohälsa, då är denna bok skriven till dig.
Boken kan med fördel användas som en inspirationskälla dit du som läsare kan gå tillbaka för att finna motivation men även få konkreta råd kring hur du själv kan agera för att påverka din hälsa i positiv riktning.
Ta nu chansen att fatta tag i dirigentpinnen och skapa de bästa förutsättningar för ett gott liv. Investera nu i ett hälsokonto, återbäringen du kommer att få är mer värd än alla pengar i världen. För vem har nytta av pengar om hälsan sviktar?

ISBN : 9789163926471
Format : 140.00 X 210.00
Språk : Svenska
Sidor. : 172
Utgivningsdatum : 2017/04/19
Författare : Karl Hofmann
Write Your Own Review
Du recenserar:Fullt ös medvetslös...En bok om livsval av Karl Hofmann
Your Rating