Hild av Oddis S. Andersson

90 SEK
Slut i lager
ISBN : 9789163971181
Publisher : Vulkan
Språk : Svenska

En ung kvinna hittas mördad och skändad på en skitig kolhög i Norrköpings hamn. Ett mord som föregåtts av varningar och signaler från gärningsmannen utan att polisen och rättssamhället lyckats förhindra det.
När mördaren senare aviserar att fler mord är att vänta och allt tyder på att det är kvinnor och barn som är hans målgrupp, bryter paniken ut och Norrköping lamslås.
Vad händer när människor tappar tilltron till rättssamhället och det politiska systemet? När föräldrar känner ett påtagligt hot mot sina barn eller när kvinnor begränsar sitt vanliga liv, av skräck för en våldsverkare eller psykopat. Kan det då till och med anses legitimt att agera utanför rättssamhällets ramar eller åtminstone stödja dem som tar saken i egna händer.
Hild är en samhällskritisk spänningsroman som för tankarna till de utmaningar vi just nu står inför i samhället. En historia berättad med stora insikter i det system som ska garantera vår trygghet och säkerhet. Vissa passager som är inbakade i händelseförloppet är till för att berätta en historia, som antingen kan roa eller förarga.

ISBN : 9789163971181
Format : 148.00 X 210.00
Publisher : Vulkan
Språk : Svenska
Sidor. : 458
Utgivningsdatum : 2018/05/09
Författare : Oddis S. Andersson
Write Your Own Review
Du recenserar:Hild av Oddis S. Andersson
Your Rating