Hjärntrött Min resa tillbaka till Livet

HJÄRNTRÖTT - Min resa tillbaka till livet
En berättelse om min väg tillbaka till livet, ifrån en mycket svår utbrändhet. Från att ha varit en stark och fullt fungerande människa med många bollar i luften till att bli mycket liten, rädd och skör och där jag får uppleva hur sårbart mitt liv och min kropp är. Upplevelsen av att rasa helt i kropp och själ samt vilken enorm svårighet och ett mycket långt och mödosamt arbete att ta sig tillbaka till livet. Svårigheterna man stöter på när hjärnan inte längre orkar. Men även hur viktigt det är med stöd tro och hopp för att läka sig frisk igen. Ni får följa med på min resa genom ”ups and downs” där jag hittar verktygen att hjälpa min stackars överbelastade hjärna att sakta få läka. Den fantastiska upplevelsen att mot alla odds få sin revansch och att få förmånen att hitta ett nytt bättre och mer harmoniskt liv. Att njuta av det lilla och att fånga dagen. Att tillåta sig att vara i nuet – Idag är idag.

189 SEK
I lager
ISBN : 9789189286276
Publisher : Vulkan
Språk : Svenska

HJÄRNTRÖTT - Min resa tillbaka till livet
En berättelse om min väg tillbaka till livet, ifrån en mycket svår utbrändhet. Från att ha varit en stark och fullt fungerande människa med många bollar i luften till att bli mycket liten, rädd och skör och där jag får uppleva hur sårbart mitt liv och min kropp är. Upplevelsen av att rasa helt i kropp och själ samt vilken enorm svårighet och ett mycket långt och mödosamt arbete att ta sig tillbaka till livet. Svårigheterna man stöter på när hjärnan inte längre orkar. Men även hur viktigt det är med stöd tro och hopp för att läka sig frisk igen. Ni får följa med på min resa genom ”ups and downs” där jag hittar verktygen att hjälpa min stackars överbelastade hjärna att sakta få läka. Den fantastiska upplevelsen att mot alla odds få sin revansch och att få förmånen att hitta ett nytt bättre och mer harmoniskt liv. Att njuta av det lilla och att fånga dagen. Att tillåta sig att vara i nuet – Idag är idag.

ISBN : 9789189286276
Format : 135.00 X 210.00
Publisher : Vulkan
Språk : Svenska
Sidor. : 228
Utgivningsdatum : 2021/02/05
Författare : Susan Olausson
Write Your Own Review
Du recenserar:Hjärntrött Min resa tillbaka till Livet
Your Rating