Hjulet snurrar men hamstern är död

Hjulet snurrar men hamstern är död ger ordet energi en ny och intressant innebörd. I boken utforskar författarna hur man skapar de bästa förutsättningarna för företag och andra organisationer genom energiledarskap.

290 SEK
I lager
ISBN : 9789189792784
Publisher : Vulkan
Språk : Svenska

Just nu snurrar hamsterhjulen fortare än någonsin, och ledarskap har aldrig varit viktigare. Pandemin snabbade på digitaliseringstakten och utmanade normer, och AI har tagit världen med storm. På våra arbetsplatser är bristen på energi en utmaning. Har du och din organisation den energi som krävs för att vara relevanta imorgon?

Hjulet snurrar men hamstern är död ger ordet energi en ny och intressant innebörd. I boken utforskar författarna hur man skapar de bästa förutsättningarna för företag och andra organisationer genom energiledarskap. Det handlar om chefer och ledare som vill fylla sig själva och människorna i sin omgivning med en riktad positiv energi som får både människor och resultat att växa. Vi får ta del av författarnas egna erfarenheter tankar och slutsatser, men också fakta baserat på forskning och omfattande studier.

 

Att ett företag växer innebär inte per automatik att medarbetarna gör det, men om medarbetarna växer så växer definitivt företaget.

 

Hur ser det ut med energin hos er?

 

ISBN : 9789189792784
Format : 155.00 X 215.00
Publisher : Vulkan
Språk : Svenska
Sidor. : 116
Utgivningsdatum : 2023/06/09
Författare : Jennie Brobeck, Gunnar Ekman
Write Your Own Review
Du recenserar:Hjulet snurrar men hamstern är död
Your Rating