HOPE av Lotta Tenor

68 SEK
I lager
ISBN : 9789163739224
Publisher :
Språk : Svenska

Denna bok är en personlig berättelse – om skräck och förtvivlan – om ångest och panik att våga leva i väntan på domen om liv eller död och sen hur våga leva vidare i dödens väntrum för att sen sakta våga börja tro igen på en framtid och känna sig levande igen. Denna livets resa är det svåraste jag gjort – jag hade aldrig vågat eller orkat om jag inte hade haft en liten dotter som behövde mig och som gav mig kraft och styrka att våga möta min största fiende – cancer – så skoningslös och många gånger helt otillräknelig – fakta och statistik är bara siffror – de som levt och överlevt och levt och dött vet att inget är 100% sant – men jag har lärt mig att trots att man tror sig vara liten och svag så kan man få oanade krafter att våga saker man aldrig trott att man kunnat genomföra bara för att få vara här.

 

Varje dag är en gåva.
Hope

Lotta Tenor är leg. anestesisjuksköterska och arbetar på en akutmottagning, hon erbjuder föreläsningar på förfrågan om coping samt skriver på sin nästa bok Livet IRL.

1:- per ex. doneras till Rosa Bandet.

Bokens pris sänkt till 49:- resterande 2015 i Vulkans butik.

 

ISBN : 9789163739224
Format : 140.00 X 210.00
Publisher :
Språk : Svenska
Sidor. : 109
Utgivningsdatum : 2013/09/24
Författare : Lotta Tenor
Write Your Own Review
Du recenserar:HOPE av Lotta Tenor
Your Rating