I Länder Bortom Illamående av Maria Nil

277 SEK
I lager
ISBN : 9789163937569
Språk : Svenska

I boken ”I Länder Bortom Illamående” har Maria Nil kombinerat sitt konstnärskap i bild och i text samtidigt som hon berättar om de upplevelser och erfarenheter som hennes liv har bjudit henne på.

Bilderna och de hjälpare som finns i boken är de färdmedel som beskriver den resandes upplevelser. De illustrerar både känslan inombords och vad det tar sig för olika uttryck under besökarens vistelse och utresan därifrån.

I allvarliga ordalag, med ordlekar och fantasifulla irrvägar, berättar författaren hur djupgående känslor kan förvandla ett hjärta till sten, skaka sönder eller gå upp i atomer. Den berättar också om de personliga hjälpare som finns inom var och en och som i sina olika skepnader och med sina annorlunda förmågor kan göra så att resan blir något mer uthärdlig.

Det här är en bok om hur livet kan vara, och den tillägnas de som reser, eller har rest till de inre Länder där man med alla sina innestående krafter kämpar för att komma fram till den väg som leder därifrån.

På det minst smärtsamma sättet.

”Den här boken har berört mig otroligt mycket! Det har varit känslor av både glädje och leenden genom Marias förmåga att vända och vrida orden till nya betydelser. Men också blandat med sorg och smärta där vissa delar väckt minnen. Tillsammans med Marias vackra uttrycksfulla illustrationer är det här en bok värd att läsa och begrunda."

Mayra Lundin, Falun

ISBN : 9789163937569
Format : 148.00 X 210.00
Språk : Svenska
Sidor. : 206
Utgivningsdatum : 2017/11/21
Författare : Maria Nil
Write Your Own Review
Du recenserar:I Länder Bortom Illamående av Maria Nil
Your Rating