Ingen är oförstörd av Mikael Holm

168 SEK
I lager
ISBN : 9789163904936
Språk : Svenska

Den undre världen i Örebro med omnejd, ett antal olika människoöden som kommer att knytas samman:
Alina, prostituerad Öststatstjej som går på heroin. Misären av beroendet är
för starkt. Hon dagdrömmer ofta om att hon är någon annan, en helt vanlig tjej. Hon har aldrig haft någon pojkvän och kan heller inte minnas när hon skrattade på ett äkta och genuint vis senast.
Jonas avtjänar de sista veckorna av sitt sju och ett halvt års långa fängelsestraff för grova narkotikabrott. Han vill helst av allt börja leva ett hederligt liv efter han har muckat, men utmaningarna för det är svårare än han trodde. Dessutom börjar gamla bekanta att höra av sig efter att han har lämnat fängelset.
Datanörden Vincent som fortfarande är oskuld, bor i studentkorridor. Lider av ett allmänt motbjudande utseende, drömmer om tjejer. Han anser sig vara begåvad med intelligens, med extrema färdigheter inom teknik funderar han
på att stjäla pengar över internet tillsammans med en kurskamrat.
Jemal, fantiserat om att bli knarkkung sedan barnsben. Han vet vad han vill, han vill bli Sveriges svar på Pablo Escobar. Ung och längst ner i hierarkin tvingas han att utföra de smutsigaste jobben. Däremellan agerar han kran, utför personrån och olika typer av stölder.

ISBN : 9789163904936
Format : 20.00 X 210.00
Språk : Svenska
Sidor. : 259
Utgivningsdatum : 2016/03/10
Författare : Mikael Holm
Write Your Own Review
Du recenserar:Ingen är oförstörd av Mikael Holm
Your Rating