Inte som dom andra

Jag har levt ett destruktivt liv med beroende och kriminalitet. Jag har också varit en engagerad fritidspolitiker och politisk tjänsteman i Sveriges riksdag. Ingen av dessa världar passade mig.

176 SEK 220 SEK
I lager
ISBN : 9789189825963
Publisher : Lava Förlag
Språk : Svenska

Jag har levt ett destruktivt liv med beroende och kriminalitet. Jag har också varit en engagerad fritidspolitiker och politisk tjänsteman i Sveriges riksdag. Ingen av dessa världar passade mig.


De är för smutsiga. Det är för många som trampar över lik för sin egen vinnings skull. Så länge du har en viktig position så har du gott om vänner. I drogträsket kan det handla om storleken på din knarkpåse. I den politiska världen är du populär så länge du har en fin titel.


Denna bok handlar om detta och om hur jag hamnade i båda dessa världar. Jag berättar även om hur jag har försökt forma ett liv trots motgångar. Ett liv där jag aldrig känt att jag passar in och till slut insett att jag får leva med att jag inte är som de andra. Detta är min sanning, såsom jag minns den.

 

I oktober 2006 var moderaten Erica Lejonroos okänd för de flesta men efter nyhetsinslag i TV4, som senare visade sig vara osakligt, tvingades hon hoppa av kandidaturen till kommunstyrelsens ordförande i Sundbybergs kommun.

Det har skrivits spaltmeter om Erica och det unika i att hon som före detta kriminell nar- koman blev en uppskattad medarbetare inom Modera- terna under regeringen Rein- feldts tid.

Efter 12 år i politiken lämnade Erica både jobbet på Riksda- gen och uppdraget som fritid- spolitiker med en bitter efters- mak. Idag arbetar hon med att motivera och stötta männis- kor som är fast i beroende och psykisk ohälsa.

Denna självbiografiska och mycket utlämnande bok är Ericas första.

ISBN : 9789189825963
Format : 135.00 X 210.00
Publisher : Lava Förlag
Språk : Svenska
Sidor. : 472
Utgivningsdatum : 2024/01/26
Författare : Erica Lejonroos
Write Your Own Review
Du recenserar:Inte som dom andra
Your Rating