Konsten att vara jag av Tobias Nilsson

114 SEK
I lager
ISBN : 9789163388422
Språk : Svenska

Denna bok handlar om hur det är att ha Asperger Syndrom. Den visar inte bara på vad som är Asperger Syndrom utan den förklarar hur man kan använda detta i sitt liv.

"Konsten att vara jag" är Tobias Nilssons debutbok. Det är både en faktabok, levnadsbeskrivning och en novellsamling. Tobias har upplevt många svårigheter. Allt från att blivit mordhotad vid nio års ålder till att blivit skuldsatt efter en företagskonkurs vid 20 års ålder. Men från livets mörkaste stunder har Tobias hämtat upp en livsglädje och berättar om detta i boken. Med en blandning av fakta och humor så skildras både motgångar och framgångar på ett positivt sätt. Boken visar på att du inte är Asperger Syndrom utan att du är en person. Det finns fördelar med att ha Asperger Syndrom!

Boken vänder sig både till de som har Asperger Syndrom och till de i deras omgivning som vill förstå hur det är att leva med Asperger Syndrom.

Boken tar upp bland annat dessa ämnen: Bokstavlighet, ljuskänslighet, kommunikation, mental hicka, kaffe, flugor, anpassning av skolan, arbete, ekonomi, städning, ensamhet och självförtroende.

I slutet på boken finns det flera noveller som på ett annat sätt beskriver olika situationer när man har Asperger Syndrom.

ISBN : 9789163388422
Format : 140.00 X 210.00
Språk : Svenska
Sidor. : 421
Utgivningsdatum : 2011/05/12
Författare : Tobias Nilsson
Write Your Own Review
Du recenserar:Konsten att vara jag av Tobias Nilsson
Your Rating