Kronprinsessan: dödlig hämnd

LINDA ÄR FLORIST och bor i en sekelskiftesvilla på Lidingö i Stockholm tillsammans med sin man Paul som är aktiemäklare.

169 SEK
I lager
ISBN : 9789189261310
Publisher : Lava Förlag
Språk : Svenska

LINDA ÄR FLORIST och bor i en sekelskiftesvilla på Lidingö i Stockholm tillsammans med sin man Paul som är aktiemäklare. Lindas stora dröm är att bli en framgångsrik deckarförfattare, men till sin stora sorg och frustration blir hon ständigt refuserad av förlagen. Hennes ilska och avundsjuka på Sveriges kvinnliga deckardrottningar förgiftar hennes humör, samtidigt gör Paul allt för att hjälpa henne att uppnå sin dröm.

 

Tillsammans smider de horribla planer och jobbar idogt med att utföra ett antal spektakulära och kallblodiga mord. Linda och Paul är ett perfekt par lustmördare som är övertygade om sin egen förträfflighet och snillrikhet. Samtidigt skriver Linda på en helt ny spänningsroman med inslag från verkligheten. Frågan är om Linda lyckas nå sin stora författardröm?

 

KRONPRINSESSAN är en feelgood-deckare med en välfungerande blandning av mjukt och mysigt med växter, god mat och dryck i vackra miljöer, målande beskrivningar av pittoreska småstäder och ett flertal lustmord med groteska inslag kryddat med några heta famntag.

ISBN : 9789189261310
Format : 135.00 X 210.00
Publisher : Lava Förlag
Språk : Svenska
Sidor. : 290
Utgivningsdatum : 2021/04/29
Författare : Jessica Blomberg
Formgivare : Mikael Landby
Write Your Own Review
Du recenserar:Kronprinsessan: dödlig hämnd
Your Rating