Ladan av Marianne Hamilton

244 SEK
I lager
ISBN : 9789188931108
Språk : Svenska

Ladan ger inte bara en spännande inblick i kvinnors villkor i näringslivet – det är också en visionär berättelse. Jag får känslan av att idéerna i den här romanen skulle kunna förändra saker på riktigt.
Gertrud Hellbrand, författare

Tre kvinnor är mitt uppe i sina professionella karriärer. Under några dygn träffas de på den gotländska kalkstensgården Rume för handledning och förkovran hos mentorn Elisabeth. Men deras möte kommer att innebära mer turbulens än de kunnat ana. För den som stannar upp och betraktar sitt yrkesliv kan också få syn på sig själv, sina personliga relationer och livsval – plötsligt tar livet en ny vändning.

Ladan är en berättelse med näringslivet som fond. Författarens gedigna kunskaper om betingelserna i denna värld gör boken till managementlitteratur. Lägg därtill fantasi och inlevelseförmåga, levande miljöer och personporträtt och en överraskande läsupplevelse tar form. Boken utvecklar sig till en roman. En Managementroman.

Marianne Hamilton har en fantastisk förmåga att tänka fritt och visionärt utan att någonsin tappa fokus på resultatet. Här skapar hon dessutom en helt ny bokgenre.
Ronnie Leten, tidigare VD och koncernchef för Atlas Copco, styrelseordförande i Ericsson

Samt Marianne Hamilton-Wikipedia

ISBN : 9789188931108
Format : 135.00 X 210.00
Språk : Svenska
Sidor. : 228
Utgivningsdatum : 2019/02/28
Författare : Marianne Hamilton
Write Your Own Review
Du recenserar:Ladan av Marianne Hamilton
Your Rating