Löfvet Del 2 med Doktor Lösblads Nya Sidor av Ingemar Sernbo

208 SEK
I lager
ISBN : 9789188809766
Språk : Svenska

Välkomna till den efterlängtade andra delen av boken om Löfvet eller Doktor Lösblad som han ibland kallade sig själv.
Här i del två får vi följa vår huvudperson in i en annan fas. En för Löfvet lite mer utvecklande del som det större sjukhuset konstruktivt bidrog till. Även denna bok kan ses som ett tidsdokument som beskriver hur delar av sjukvården.
Löfvet mognar så småningom, på gott och ont. Han får en annan insyn och insikt i vårdens innehåll, styrning och ledning. Löfvet blir successivt också mer erfaren kanske via en del smällar men blir samtidigt lite smidigare och mer vuxen även om det tar sin tid. Verkligheten, vardagen och aktiviteterna kring Löfvet blir utvecklande, mångfacetterade och mer realistiska. Med detta följde också ett ökat ansvar men tillvaron blir för den skull inte grå utan fylld av livgivande händelser. Som ni kommer att se har Löfvet en underlig förmåga att befi nna sig i händelsernas centrum. Och med glimten kvar i ögat ska förhoppningsvis även denna del ge rikligt med underhållning.
Tack för alla som bidragit till boken.

Ingemar Sernbo är docent
i ortopedi och har arbetat som läkare mes tadels i Skåne. Han är född 1948, uppvuxen på Köpenhamnsvägen i Malmö och har tre, nu vuxna barn, i likhet med bokens huvudperson Löfvet

 

 

ISBN : 9789188809766
Format : 140.00 X 240.00
Språk : Svenska
Sidor. : 230
Utgivningsdatum : 2018/08/22
Författare : Ingemar Sernbo
Write Your Own Review
Du recenserar:Löfvet Del 2 med Doktor Lösblads Nya Sidor av Ingemar Sernbo
Your Rating