Lugn mage med gott bröd

NY UTGÅVA AV STORSÄLJANDE FAVORIT. I Sverige älskar vi bröd. Och vi är fantastiskt duktiga på att baka det också! Men allt fler har idag svårt äta vanligt bröd, de får problem med tarmen och känner sig uppsvällda. En väg till att må bättre i magen är att äta glutenfritt även om det inte är alla som klarar de färdiggjorda glutenfria bröden. 

124 SEK
I lager
ISBN : 9789188959133
Publisher :
Språk : Svenska

NY UTGÅVA AV STORSÄLJANDE FAVORIT

I Sverige älskar vi bröd. Och vi är fantastiskt duktiga på att baka det också! Men allt fler har idag svårt äta vanligt bröd, de får problem med tarmen och känner sig uppsvällda.

En väg till att må bättre i magen är att äta glutenfritt även om det inte är alla som klarar de färdiggjorda glutenfria bröden. 

Lugn mage med gott bröd har dietisten Sofia Antonsson  valt ut ett 40-tal recept på goda bröd med och utan gluten som anses minska symptomen på så kallad ballongmage eller IBS (Irritable Bowl Syndrom). Recepten är enkla och baserar sig på naturligt glutenfria mjölsorter för att minska på mängden stärkelse och tillsatser. De är anpassade till kostbehandlingen Fodmap och innehåller ett hanterligt antal ingredienser som finns i de flesta butiker. 

Tanken med boken är att du ska kunna hitta dina favoritrecept och alltid ha gott, IBS-vänligt bröd hemma. 

Här får du lära dig baka glutenfritt, baka med dinkel, välja rätt mjölsorter och göra surdegsgrund. Fyll på brödburken med snälla limpor, småbröd, knäckebröd, kex, ciabatta, tortilla, scones och mycket mycket mer!

ISBN : 9789188959133
Format : 150.00 X 210.00
Publisher :
Språk : Svenska
Sidor. : 106
Utgivningsdatum : 2019/08/29
Författare : Sofia Antonsson
Write Your Own Review
Du recenserar:Lugn mage med gott bröd
Your Rating