METAKOMMUNIKATION av Hans Wirstam

408 SEK
Slut i lager
ISBN : 9789163767265
Publisher : Vulkan
Språk : Svenska

"Jag tror uppriktigt att kompetens i kommunikation kan göra världen bättre att leva i för alla människor, djur, växter - ja hela planeten"

Hans Wirstam, 2014

Boken METAKOMMUNIKATION handlar om all den kommunikation som sker i oss människor när vi hanterar information från omvärlden eller inifrån. Det finns generella principer för detta som Du får ta del av i boken.

Den här boken är skriven för Dig som vill kunna ta kontrollen över hur livet utvecklas. Fokus ligger här på alla processer som behöver finnas med för att du ska kunna bli chauffören i ditt eget liv – du får verktygen för att bli kartritare, kartläsare och minröjare som är några kompetenser som du behöver ha för att nå de mål du/ni vill uppnå.

Det spelar ingen roll om det handlar om något på jobbet eller i privatlivet. Inte heller om det handlar om Dig själv som individ, en relation, en grupp eller en organisation.

Den som har förmågan att omvandla verkligheten till en karta med de viktigaste detaljerna på, är den vars uppfattning och tolkning av verkligheten som många väljer at följa.

Läs boken och förundras över hur du med förhållandevis enkla medel VERKLIGEN kan ta kontrollen över vad som händer, och bli den som styr ditt eget liv från ax till limpa

_____________

Hans Wirstam (f.1957) är en naturvetare och civilingenjör som sadlat om till Metakommunikatör.

Han brinner för att hjälpa till att utveckla samhället med utgångspunkt i hur hjärnan och kroppen fungerar, inte vilka metoder, modeller och system som är populära just nu.

ISBN : 9789163767265
Publisher : Vulkan
Språk : Svenska
Sidor. : 292
Utgivningsdatum : 2014/10/29
Författare : Hans Wirstam
Write Your Own Review
Du recenserar:METAKOMMUNIKATION av Hans Wirstam
Your Rating