Min Revansch av Wiveca Wendin

178 SEK
I lager
ISBN : 9789188809681
Språk : Svenska

"Att alltid vara och alltid ha varit den person som blir utsatt för diverse saker, är inte lätt. Att inte heller ha personer omkring sig som står på ens sida, är ännu svårare. Men allra svårast är det när man vet att man är annorlunda och att folk i ens omgivning inte respekterar detta. Hur ska man någonsin bli trodd eller förstådd om ingen lyssnar och tar det man säger på allvar?"

"Min Revansch" är Wivecas andra självbiografi och kommer att klassas som en uppföljare till hennes första bok "Mitt liv som mobbad". Men i själva verket är det här en den bok som förklarar på djupet vad som egentligen hänt och fortfarande ibland händer i Wivecas liv. Boken tar avstamp från Wivecas gymnasietid och berättar sedan vad som har hänt efter dess och fram till idag.

Jag är Wiveca och detta är min Revansch, det är dags att berätta vad som egentligen hände!

 

 

ISBN : 9789188809681
Format : 148.00 X 210.00
Språk : Svenska
Sidor. : 175
Utgivningsdatum : 2018/04/25
Författare : Wiveca Wendin
Write Your Own Review
Du recenserar:Min Revansch av Wiveca Wendin
Your Rating