Minnen och hörsägner ur mitt liv av Siv Westerdahl

178 SEK
I lager
ISBN : 9789163913822
Språk : Svenska

Det är bra för mej att försöka komma ihåg det som hände förr medan jag kan det. Jag märker att det redan är svårt med vissa namn och årtal, så därför är detta inte en exakt forskning, som t. ex. släktforskning, utan mer ett nedtecknande av berättelser och episoder, så som jag minns dem. Vartefter det jag skrivit under 1,5 år har minnen dykt upp som jag inte visste att de fanns. Att skriva ett litet avsnitt i taget har varit bra ochjag tänkte att barnbarnen skulle ha lätt att läsa, utan för krångliga ord, för det är skrivet ur ett barns synvinkel. Jag tänker inte gå så långt bakåt i tiden, utan det är om dem som det fortfarande finns levande berättelser om som jag vill skriva. Boken skildrar tiden från min farfars far till mig själv i 12-13-årsåldern och om hur det var att växa upp på en bondgård.

ISBN : 9789163913822
Språk : Svenska
Sidor. : 114
Utgivningsdatum : 2016/07/11
Författare : Siv Westerdahl
Write Your Own Review
Du recenserar:Minnen och hörsägner ur mitt liv av Siv Westerdahl
Your Rating