Överlev

En ofrivillig hjältinna. En värld i spillror. Och en hemlighet som kan förändra allt.

176 SEK 220 SEK
I lager
ISBN : 9789189869516
Publisher : Lava Förlag
Språk : Svenska

En ofrivillig hjältinna. En värld i spillror. Och en hemlighet som kan förändra allt.

I en postapokalyptisk värld präglad av förödande klimatförändringar, där stigande havsnivåer har omformat jordens yta och gjort jordbruket obsolet, lider världen svårt av svält. Byteshandel har ersatt pengar, och mat är det nya guldet. I denna oförlåtliga verklighet kämpar artonåriga Eddie för att överleva ensam i trädkojan som hennes föräldrar lämnade efter sig. Livet är en skugga jämfört med det skyddade liv hon hade i huvudstaden för två år sedan.

Men en dag snubblar hon över en gömd skatt från sin mamma – en lapp som bär på hemligheten till hållbar jord. En gyllene biljett som radikalt kan förändra världen.
Plötsligt dras Eddie in i det pågående kriget mellan rebellerna och den hänsynslösa diktator Tenebris. Utrustad med det ovärderliga receptet tvingas hon nu navigera genom farliga intriger och svåra beslut, aldrig riktigt säker på vem som är vän eller fiende. Kommer hon att klara att få ut formeln för hållbar jord innan Tenebris får tag i henne? Och är hon beredd att betala priset?

ISBN : 9789189869516
Format : 135.00 X 210.00
Publisher : Lava Förlag
Språk : Svenska
Sidor. : 296
Utgivningsdatum : 2024/03/07
Författare : Karin Dahan
Artist : Shai Dahan
Write Your Own Review
Du recenserar:Överlev
Your Rating