Pappa är i alla fall nykter

Pappa är i alla fall nykter är en roman om hur livet kan ödeläggas när socialtjänsten väljer att endast lyssna till den ena föräldern och svartmålar den andra. Om hur barnen är de som får betala priset när de vuxnas behov prioriteras.

176 SEK 220 SEK
Förboka
ISBN : 9789189841864
Publisher : Lava Förlag
Språk : Svenska

— Det ligger i generna. Pappa kan inte ens ta en öl utan att halka dit igen. Men pappa är i alla fall nykter.

Jag hajar till. Vad var det min nioåring precis sa? Simon ska åka till sin pappa och som vanligt vill han stanna kvar hemma hos mig. Men jag har ett domstolsbeslut att följa, så jag hjälper honom på med jackan och ger honom en lång kram.

Min intuition säger mig att något inte stämmer hemma hos min exman, men jag kan inte sätta fingret på vad det är. Socialtjänsten hävdar att han har lyckats bli nykter efter ett
livslångt missbruk, men jag tror dem inte. Jag vet av egen erfarenhet hur svårt det är.

Om jag hade vetat att detta var en av de sista gångerna jag skulle få träffa min son, hade jag aldrig släppt iväg honom.

Pappa är i alla fall nykter är en roman om hur livet kan ödeläggas när socialtjänsten väljer att endast lyssna till den ena föräldern och svartmålar den andra. Om hur barnen är de som får betala priset när de vuxnas behov prioriteras.

Det är en berättelse om en mammas outtröttliga kamp för att få tillbaka sina barn.

ISBN : 9789189841864
Format : 135.00 X 210.00
Publisher : Lava Förlag
Språk : Svenska
Sidor. : 224
Utgivningsdatum : 2023/12/08
Författare : Carola Andersson
Write Your Own Review
Du recenserar:Pappa är i alla fall nykter
Your Rating