Rör om i HR-grytan av Kjell Lindström och Magnus Dalsvall

99 SEK
I lager
ISBN : 9789163908460
Språk : Svenska

Går personalarbetet mot en ny vår?

Dagens organisationer har fastnat i regler, rutiner och kontroll. Den överlastade chefsrollen gör att intresset för att bli chef har minskat avsevärt. Samtidigt ser vi en trend mot "mjuka" frågor som tillit och arbetstrivsel. Relationer, nätverk och kommunikation blir allt viktigare för företag/organisationer. Här har HR ett gyllene tillfälle.

I Rör om i HR-grytan har vi samlat ett antal fristående, tankeväckande och provocerande artiklar ur olika synvinklar. Syftet är att få igång tankar om hur framtidens personalarbete kan utformas. Varje kapitel avslutas därför med ett antal frågeställningar.

Boken kan med fördel användas som diskussionsunderlag för din personal/HR-funktion, i ditt nätverk eller på utbildningar och kurser.

"Att förändringens vindar viner ute i organisationsvärlden är inget nytt, men hänger HR-frågorna med i tillräcklig fart? Kjell och Magnus sätter fingret på en rad viktiga infallsvinklar som behöver diskuteras för att skapa hållbara förändringar i svenskt arbetsliv. Boken ger förutom tankar också inspiration till att hänga med i fartvinden!"

-Marie Hallander-Larsson, Personaldirektör.
Tidigare ordförande i Sveriges HR-förening.
Erhöll priset som "Årets HR-chef" 2009.

Författarna till boken Rör om i HR-grytanFörfattarna Magnus Dalsvall (HR-Akuten) och Kjell Lindström (Noden) har kallats "De trendkänsliga pionjärerna inom HR-områdets nya tankeekologi i Sverige". För sina insatser för svenskt personalarbete har Magnus fått utmärkelsen "Årets HR-visionär" 2008, och Kjell tilldelades "Magnus Söderström priset" 2013.

Tillsammans har de bl.a. skrivit böckerna Bortom tankefällan och Äkta Organisation.

ISBN : 9789163908460
Format : 200.00 X 200.00
Språk : Svenska
Sidor. : 142
Utgivningsdatum : 2016/03/24
Författare : Kjell Lindström,Magnus Dalsvall
Write Your Own Review
Du recenserar:Rör om i HR-grytan av Kjell Lindström och Magnus Dalsvall
Your Rating