Tid att leva av Agneta Nordenskjöld

138 SEK
I lager
ISBN : 9789163947544
Publisher : Vulkan
Språk : Svenska

Jag ville sjunga mer
Jag ville berätta fler sagor

Det här är min berättelse om när jag blev sjuk och hur viktigt det blev för mig med stöttningen från min familj och mina vänner. Den handlar också om hur jag kommit igenom det svåra och hur jag kan fortsätta ha ett bra liv efteråt, trots allt.

Jag berättar om svåra saker, men också om allt det positiva som hänt under tiden och hur jag lärt mig att inte ta allt för givet och att uppskatta livets glädjeämnen mer än tidigare.

Jag är lyckligt lottad som hela tiden haft personer i min närhet som velat och kunnat finnas till för mig när det behövts som mest. Det är min förhoppning att alla, även de som lever ensamma, kan ha någon någonstans som orkar och vill stötta dem.

Har du själv drabbats av cancer eller någon annan allvarlig sjukdom, eller är du närstående till någon som drabbats och som är i behov av stöd, hoppas jag att du får kraft av det jag berättar.

/Agneta Nordenskjöld

ISBN : 9789163947544
Format : 135.00 X 210.00
Publisher : Vulkan
Språk : Svenska
Sidor. : 170
Utgivningsdatum : 2017/09/04
Författare : Agneta Nordenskjöld
Write Your Own Review
Du recenserar:Tid att leva av Agneta Nordenskjöld
Your Rating