Tryckpaketet

Vårt tryckpaket passar perfekt för dig som har tryckfärdiga PDF-filer. Vi har väldigt bra tryckerikontakter och kan erbjuda mycket konkurrenskraftiga priser, samtidigt som du slipper slösa tid på att leta efter rätt tryckeri för din produktion. Om du önskar kan vi även distribuera och lagerhålla din bok.

Från 19 SEK per bok
I lager

Bästa valet för boktryckning

Vulkan trycker ca 30.000 exemplar per månad och är det bästa valet för dig som vill trycka din bok hos en pålitlig, stabil och erfaren tryckpartner.

Genom att trycka böcker via oss slipper du slösa tid på att kontakta en rad olika tryckerier. Du hittar alltid det bästa och det rätta tryckeriet för just ditt boktryck. 

Genom att använda dig av vårt tryckpaket slipper du oroa dig över om boken blir bra eller inte – vi ställer väldigt höga kvalitetskrav på de tryckerier vi samarbetar med.

Observera att i de fall du själv levererar tryckfärdiga filer antingen som du gjort själv eller som du anlitat extern formgivare för att göra så är det du själv som har ansvaret för resultatet och för tryckfilernas utformning.

Experter på att trycka bok

Hos oss kan du trycka din bok till mycket konkurrenskraftiga priser. Böcker och boktryckning är det vi kan bäst. Om du redan har tryckfärdiga filer – oavsett om du tagit fram dem själv eller fått hjälp med dem av en vän eller formgivare – är Vulkans tryckpaket rätt val för dig. 

Tack vare vår mångåriga erfarenhet av boktryck har vi väl upparbetade tryckerikontakter hos ett antal tryckerier som trycker böcker av yppersta kvalitet. Då vi trycker böcker i stora volymer varje månad har vi möjlighet att pressa priserna lägre än vad du själv kan om du kontaktar tryckerierna själv.

Du får en kontaktperson hos oss som kan hjälpa dig och besvara eventuella frågor rörande trycket, föreslå lämpligt papper för din bok med mera. Du slipper också eventuell språkförbistring som kan uppstå ifall du söker tryckerier utomlands på egen hand.

Som en extra bonus får du i samarbete med Skrivcafe.se 10% rabatt på valfri skrivkurs/skrivresa hos Skrivcafé!

Dessa allmänna villkor är en överenskommelse mellan dig (”Författaren”) och Bookea Vulkan Group AB  (”Vulkan”) om utgivning av verket enligt nedan. Genom att godkänna bokproduktion genom någon av nämnda sajter och Bookea Vulkan Group AB accepterar du dessa Allmänna Villkor.

Write Your Own Review
Du recenserar:Tryckpaketet
Your Rating

Boken når läsaren via