Uppfylla. Din guide till välmående och produktivitet

Hej! Får jag vara din vän? En vän som alltid vill ditt bästa. En vän som lyssnar, finns vid din sida och guidar dig.

 

176 SEK 220 SEK
I lager
ISBN : 9789189841604
Publisher : Lava Förlag
Språk : Svenska

Hej! Får jag vara din vän? En vän som alltid vill ditt bästa. En vän som lyssnar, finns vid din sida och guidar dig.

 

Denna bok är en investering i dig själv och ditt liv. Oavsett hur organiserad du är, så är livet föränderligt och oförutsägbart. Med hjälp av denna guide kan du ta itu med kaoset i stället för att bekämpa det och få bättre kontroll över ditt liv. Mycket av det som sker kan du inte kontrollera eller planera för, därför fokuserar denna bok på konkreta handlingar som du kan påverka.

 

Boken är skriven till dig som vill må toppen för att kunna prestera på topp.
Uppnå mer genom att göra mindre. Fokusera på det som är meningsfullt genom att sluta göra det som är meningslöst. Lära dig att prioritera för att kunna fokusera.

 

Får jag vara din vän och guide genom denna bok? Tillsammans kommer vi att utforska vägen till ett lyckligare och mer meningsfullt liv. Med pennan som verktyg kan du själv hålla koll på och välkomna de positiva resultaten. Det du skriver för hand ger dig en djupare förståelse och gör att du också kommer ihåg det bättre. Så fatta pennan och skriv dig till ett lyckligare liv!

 


Linn-Lay Phothithong är utbildad hälsopedagog och beteendevetare och har en examen inom filosofi med pedagogik som huvudområde. En stor passion för henne är att ta del av forskning inom områden som hälsa, välbefinnande och lycka. Hon finner glädje i att lyssna på andra människor och höra deras livshistorier. Det är just denna passion och erfarenhet som har resulterat i denna bok. Linn-Lays önskan är att alla ska må bra och nå sin fulla potential. Det är skrivet i hennes blomma.

ISBN : 9789189841604
Format : 148.00 X 210.00
Publisher : Lava Förlag
Språk : Svenska
Sidor. : 316
Utgivningsdatum : 2023/12/08
Författare : Linn-Lay Phothithong
Illustrated by : Bobby Trinh
Write Your Own Review
Du recenserar:Uppfylla. Din guide till välmående och produktivitet
Your Rating