Utan dina Andetag av Tarja Karlström

188 SEK
I lager
ISBN : 9789163905704
Språk : Svenska

Skulle någon fråga mig om det är möjligt att ta sig in i andras drömmar!? Skulle jag tveklöst svara "Ja". För det var precis det Mimmi gjorde ... Och jag undrade häpet tyst för mig själv "Vad gör Mimmi i min dröm!?". Och skulle man inte kunna förflytta sig i drömtillståndet så hade jag inte vetat hur det såg ut hemma hos henne. Innan jag kom dit, fysiskt i det vakna tillståndet, med både kropp och själ ... Vi har svårt att lita på våra egna upplevelser om de inte är vetenskapligt bevisade och det begränsar oss och vår tanke...

Tarja Tyyne Sylvia Karlström född i Sverige uppvuxen i Snättringe, en närförort till Stockholm, av en finsk mor och en far som föddes i Sverige av en svensk mor och en far som var halvt brittisk. Så jag är en äkta blandras! Det har aldrig stört mig, snarare tvärt om. Jag har en extrem känslighet som jag till slut lärde känna och då accepterade. Hjalmar Söderberg´s korta tes: "Jag tror på köttets lusta och själens obotliga ensamhet." Den korta meningen innehåller allt och talar om vem jag är och hur jag ser på livet. Men det är inte säkert att jag tolkar den som andra tolkar den. Hur tolkar du den...

ISBN : 9789163905704
Språk : Svenska
Sidor. : 131
Utgivningsdatum : 2016/03/30
Författare : Tarja Karlström
Write Your Own Review
Du recenserar:Utan dina Andetag av Tarja Karlström
Your Rating