Vad livet lärt mig

Detta är ett försök att beskriva hur mina åsikter och värderingar har grundlagts och ändrats under livets gång. Förhoppningen är att det ska bidra till debatten, inte minst hos lite yngre och medelålders, hur vi ska förbättra chanserna för att även nästa generation ska få det bättre?

250 SEK
I lager
ISBN : 9789189792753
Publisher : Vulkan
Språk : Svenska

Detta är ett försök att beskriva hur mina åsikter och värderingar har grundlagts och ändrats under livets gång. Det har hänt mycket under 70 år, både med mina egna och samhällets värderingar. Från att ha haft en ganska ljus bild på framtiden har det senaste decenniet inneburit en allt mörkare syn på väldens fortsatta utveckling.

För att vända på de allt mer alarmerande rapporterna om, bland annat, ökad ekonomisk ojämlikhet, klimatet, nedgången för de liberala demokratierna och den allt mer polariserande debatten behövs nya lösningar på både gamla och nya problem.

Men det behövs också att man bättre lär sig av tidigare erfarenheter för att undvika onödiga missgrepp. Detta är mina erfarenheter som i bästa fall kan stödja den processen. Jag har utgått från olika händelser som format mina åsikter och beteenden.

Det är en genomgång av flera stora frågor i livet, såsom livets mening, evolutionen, överbefolkningen, migrationen, politiken, organisationsförändringar, juridiken och journalistiken. Förhoppningen är att det ska bidra till debatten, inte minst hos lite yngre och medelålders, hur vi ska förbättra chanserna för att även nästa generation ska få det bättre?

ISBN : 9789189792753
Format : 135.00 X 210.00
Publisher : Vulkan
Språk : Svenska
Sidor. : 304
Utgivningsdatum : 2023/10/09
Författare : Tycho Tullberg
Write Your Own Review
Du recenserar:Vad livet lärt mig
Your Rating