Varför åt jag det här? av Sunna Henrysdotter

178 SEK
I lager
ISBN : 9789188713803
Språk : Svenska

Ända sedan jag var liten har jag älskat att läsa. Jag är en “allätare“ och har läst historieböcker, biografier, fiktion med mera. Vad gäller dikter har jag endast snuddat vid ytan, men har några favoritförfattare. Själv har jag tidigare endast sett mig själv som en renodlad akademiker, och har endast skrivit akademiska uppsatser, föreläsningar med mera. Jag har aldrig diktat eller trott att jag skulle dikta. Detta var innan min älskade mamma gick bort i våras. Då plötsligt fyllde jag drygt tre kollegieblock med egna dikter. Dessa finns nu i denna samling. Om ni tycker att titeln är konstig så kan jag säga att det ligger en historia bakom den. Några har uttryckt en önskan att få ta del av mina dikter, och det är därför jag valt att trycka upp den. Hoppas att ni uppskattar dem. För mig kom denna upplevelse som en gåva, ett sätt att klara av sommaren efter mammas bortgång, och har fungerat som ett slags katharsis. Jag tror uppriktigt att mamma gav mig detta så jag skulle orka gå vidare.

Tack mamma! Jag älskar dig och saknar dig något oerhört.
Din dotter / Sunna

ISBN : 9789188713803
Format : 148.00 X 210.00
Språk : Svenska
Sidor. : 120
Utgivningsdatum : 2017/09/28
Författare : Sunna Henrysdotter
Write Your Own Review
Du recenserar:Varför åt jag det här? av Sunna Henrysdotter
Your Rating