Vild vind av Larz Gustafsson

178 SEK
I lager
ISBN : 9789188559692
Språk : Svenska

Jag har fått det stora privilegiet att ta ett antal sidor i anspråk för att dela med mig av min poesi. Detta är jag mycket tacksam för. Det är inte alls så att jag menar mig ha uppnått fulländning eller perfektion. Jag har skrivit från mitt hjärta. Ty det är det som är poesi. Det började någon gång på sjuttiotalet. Sedan har det fortsatt till och från. De senaste åren med en oerhörd intensitet. Mycket tack vare poeter.se, som jag verkligen vill slå ett slag för. Där har jag inspirerats att ta nya tag. Vill uppmana dig som inte känner till sajten i fråga att besöka den. Som Di Leva sjöng i sitt första band, The Pillisnorks: “But I’m just a visitor, in the industry”. Sången handlar om en eskimå på besök i Ruhrområdet. Så känner jag mig ofta. Eller som Tintin i Tibet Mycket nöje.

ISBN : 9789188559692
Format : 160.00 X 223.00
Språk : Svenska
Sidor. : 82
Utgivningsdatum : 2017/01/12
Författare : Larz Gustafsson
Write Your Own Review
Du recenserar:Vild vind av Larz Gustafsson
Your Rating